Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile najdluzej miesiaczka moze sie spoznic

Polecane posty

Gość gość

Ile sie spoznia i o ile cykl moze sie przestawic ?? Chce powiedziec ze nie mam dwa tygodnie okresu , robilam test wyszedl negatywny niestety. Mam bol brodawek i bol podbrzusza ciagle mam wrazenie jakbym miala dostac @ a bol taki juz przeciaga sie na dwa tygodnie , moze cos doradzicie ? Moze ktos mial podobna sytuacje ? Jeszcze dodam ze to pierwszy raz tak dlugo sie spoznia ostatnio mialam bardzo regularny wczesniej nie byl za bardzo ale byla to kwestia gora 3-4 dni .

Gość gość
9 miesiecy :D

Gość gość
Haha :D no ale test robilam wyszedl niestety negatywnie :D

Gość gość
ja nie miałam przez 6 miesiecy. Nie miałam partnera i seksu więc w ciąży na pewno nie byłam. To był czas stresów, przeprowadzałam się i zaczynałam życie od nowa. Później wszystko wróciło do normy:)

Gość gość
a ile razy robiłaś test? może powinnaś zrobic jeszcze raz, albo zrobić test z krwi.

Gość gość
ja też miałam swego czasu co kilka miesięcy

Gość gość
Trzy testy robilam , jutro ide na krew wlasnie i do lekarza . Ja stresu nie mialam a czy wyjazd za granice mogl by wplynac na opoznienie ? Wiecie inny klimat i w ogole . To jedyne co przychodzi mi do glowy czemu moge nie miec , test mysle ze po takim czasie by wykazal

Gość gość
Ja kiedyś ze stresu nie miałam 11 miesięcy, seksu nie oprawiałam, bo byłam sama, a lekarze wmawiali m ciążę. Przestałam do nich chodzić i łykać tabsy. Samo wróciło i się wszystko wyregulowało.

Gość gość
Tylko ze ja sypiam z partnerem a test wykazal i tak negatywny a okresu brak . Nigdy sie tyle nie spoznial mialam regularny a wczesniej jak juz byla to kwestia 3-4 dni a tu juz dwa tyg nie ma

Gość gość
ja mam regularne co do dnia, a też mi się raz zdarzyło 2 tygodnie przesunięcia bez żadnego powodu. a dziewczynom się dłużej zdarza. nic w tym dziwnego. dostaniesz w końcu- zresztą ciało już wysyła sygnały, więc się wyluzuj, bo to w duzym stopniu pewnie zasługa psychiki

Gość gość
Bol brzucha wlasnie dziwi mnie to ze jest od okolo trzech tygodni bol jest od takiego czasu ciagle taki sam. Przyznam bardzo chcialabym zeby to byla ciaza alw mysle ze w takim czasie test by wykazal