Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agppa

Ciąża czy nie ciąża

Polecane posty

Gość agppa

Okres miałam 07.12 jak to zwykle u mnie obfity i 7 dniowy. Staramy się z M o dziecko więc byliśmy"razem" w płodne dni. 01.01 późnym. Wieczorem zaczęłam plamić kilka kropli brązowawej wydzieliny. 02-04 plamienie czerwieńsze średnie, dziś 05 noc rano nic, teraz znów czerwonawo-brązowe średnie. Planowo okres powinna dostać 04 cykle mam regularne. Wczoraj wieczorem 05 prawie nic dziś 06 ani widu po plamieniu. Delikatny ból od czasu do czasu w dole brzucha albo pachwinie Jeszcze jedna rzecz po grudniowej wizycie okazali się że. Mam polipa n macicy średnica 1 mm. A jeszcze jedno lekarz na razie kazał nam się starać i liczyć ze się uda 2 pieczenie za jednym zamachem.ZASTANAWIAM SIĘ czy to może być Implantacja zarodka. To co ze mnie schodzi, nie jest jak okres skrzypowate ani tak obfite jak zawsze....Co sądzicie Zastanawiam się tylko czy test z moczu już wyjdzie bo ten z krwi dopiero będę mogła zrobić w sobotę . Nie chce się "nakręcać" na tak ale również trudno mi nie myśleć o tym czy Tak czy niestety nie. Nigdy wcześniej nie miałam podobnej sytuacji... więc się łudzę.. Czy test z moczu powinien już wyjść?? Cykle mam 27-29 dniowe. Proszę o wskazówkę na TEMAT :)

Gość gość
Jak juz to pierwsze wyjdzie test z krwi a potem z moczu. Testy z krwi sa poprostu czulsze niz sikance. Nie wiem jak jest dokladnie z tymi polipami i tego typu rzeczami ale przez to mozesz miec zachwiana miesiaczke. Samoistnie mogl sie tez usunac.. A moze i byc ciaza.. Ile dni od stosunku minelo? Jesli 14 zrob test. Bedziesz wiedziala czy to ciaza czy nie. W kazdym badz razie i tak powinnas udac sie ponownie do lekarza i zobaczyc co z tym polipem.

Gość agppa
od ostatniego 11 dni. Polip mógłby pewnie sam zejść tylko to plamienie było plamieniem nie okresem...inna "struktura wydzieliny". Przypuszczam, ze gdyby zszedł to byłby normalny okresowy skrzep

Gość gość
Nie koniecznie. Jak piszesz polip nie byl duzych rozmiarow. Mogl zostac sam wdalony z organizmu i nie koniecznie w formie miesiaczki ale wlasnie takiego plamienia. Zaczekaj jeszcze te 3 dni i jesli nie przyjdzie normalny okres to zrob test ;)

Gość agppa
Dziś robiłam test z krwi wyszedł negatywny a po okresie ani widu ani słychu :)

Gość agppa
* test z moczu - o czym ja myśle :P

Gość gość
To poczekaj spokojnie ;) Stres zlym doradca jest. Przez to wszystko moglo sie poprzestawiac.Wydluzyc cykl.

Gość agppa
Dzięki za odpowiedz. Tylko dodam jeszcze, ze nigdy nie stosowałam żadnych tabletek ... Zobaczymy odezwę się w piątek :)

Gość agppa
Raczej nie bylabym chętna. Aby opowiadać dla potrzeb TV o moich problemach takintymnych:)

Gość agppa
Dziś wieczorem moje sutki stały sie wrażliwsze ubranie mi przeszkadza i jakby dookola nich kilka zylek, wcześniej raczej ich nie mialam. Meczy mnie od soboty lekkie rozwolnienie...

Gość agppa
Dzis w pracy miałam mega problem gdyż pojawił się u mnie białawy śluz nie gesty ale bardzo intensywny czy ktoś tak miał???

Gość gość
test z moczu po 14 dniach dał mi dzis wynik negatywny>>>:(

Gość gość
Lepiej zrób test z krwi jest pewniejsz. jak wyjdzie ujemny, to idz do lekarza zeby przepisał Ci coś na wywołanie okresu

Gość agppa
dziś 16 dzień od ostatniego stosunku. Śluz bialy, lekki ból sutków test z moczu dziś negatywny, beta dopiero w środę ... czy ktoś z was tak miał. Że test z moczu. Byl dlugo negatywny

Gość jv1
Witam dziewczyny mam taki problem dwa tygodnie robilam test ciazowy i wyszly dwie kreski tylko ze jedna obk drugiej. dostalam okres i powtorzylam test i znow wyszly dwie kreski obok siebie? czy ktoras z was tak miala ze ujzala dwie kreseczki obok siebie??

Gość gość 00001
zmień producenta testu, jak to się powtórzy najlepiej idź na badanie krwi. W niektórych przypadkach kobieta może mieć podniesione stężenie hcg i tak że test może wykryć i wyjść fałszywie pozytywny, np. problemy z nerkami albo przy braniu jakichś leków, nie pamiętam dokładnie wszystkich przypadków. Jeszcze zwróć uwagę po jakim czasie odczytywałaś test bo powinno się dokładnie w czasie w jakim należy go odczytać czyli 5 min chyba. Po dłuższym czasie test jest bezużyteczny.