Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co czuje kobieta gdy widzi

Polecane posty

Gość gość

po raz pierwszy członka ? Na przyklad jej znajomego pod prysznicem

Gość gość
Ale w gazecie/internecie/telewizji czy na żywo? xd

Gość gość
ja jak przez przypadek znajomego pod prysznicem zobaczylam,to sobie pomyslalam ze wszystko bede robila zeby ta pala wemnie byla

Gość gość
Pamiętam pierwsze dotknięcie go.Zaszokowało mnie (pozytywnie) że jest taki twardy,mocny i tak jedwabisty i aksamitny

Gość gość
ja pierwszy raz zobaczylam fujare starszego brata pod prysznicem, nie zamknal drzwi od lazienki. powiedzialam "niezly sprzet" a brat sie ucieszyl. nie poczulam w sumie nic, nie kreclo mnie to wcale. pozniej jak widzialam juz przyrodzenie mojego chlopaka to tez mnie nie zaciekawilo, juz nie bylo tej tajemnicy.

Gość gość
Pamietam jak poszlam z facetem do lozka ktory byl starszy odemnie o 10 lat i zaczelam sie jego korzeniem bawic to po chwili bylam pozytywnie zaskoczona jaki duzy sie zrobil,a dotego bardzo przyjemy w dotyku,tak sie podniecilam ze do buzi sobie go wlozylam,a do tego zrobil sie bardzo twardy,dlugo nie wyrzymalam i w pisiunie sobie go wlorzylam,a moja pisia juz na niego czekala i nic mu nie darowala

Gość gość
ja tak jak ktoś z 17.02

Gość gość
na pewno czuje podniecenie ? i myśli o ******iu?

Ten widok zapierwszym razem jest drastyczny.:P Trzeba sie stopniowo przyzwyczaić;)

Gość gość
e tam, zaraz drastyczny... Mówił kapitan Rykow: „toć powiadam pięknie, Baby ch*j.e.m nie straszcie, bo się nie przelęknie"

Gość gość
chyba jakis murzynski do kolan moze przestraszyc, przecietny rozmiar nie

Gość gość
" Eluana Baba sie nie przelęknie. Z dziewicą może być różnie.:)" to prawda...pomyślałam jak TO zmieści się (kiedyś ;) ) we mnie ...i udawałam że ten widok to dla mnie żadna nowość :P

Gość gość
a ty Eluana co odczuwalas jak go w buzi mialas

Gość gość
nie znam osoby ktora nie widziala fjuta przed pierwszym razem, chocby na fotce, to nic strasznego, raczej smieszny moze byc dla niewprawnego oko

Ja się bałam przed pierwszym razem, że będzie jakos nieprzyjemnie pachniał. Na szczęście nie słusznie.

Gość gość
Eluana--zapach przypasowal a rozmiary byly zadawalajace

Rozmiar byl przeciętny, Wprost proporcjonalny do bólu, który czulam jeszcze ze dwa dni po(zwłaszcza przy kapieli);)

Gość gość
Ale przyznacie miłe panie że członek jest piękny a te twarde jądra porowata skóra moszny wręcz niesamowity. Prawda

Ogolony, higienicznie zadbany i odpowiednio twardy, mozna by zjeść.;)

Gość gość
Dlatego pierwszy raz musi być w ciszy spokoju powoli w świetle cieple łóżku i naprawdę kochanym facecie Prawda miłe panie

Gość gość
Jądra postrzegam raczej jako miękkie :P

Gość gość
Eluana--a kiedys je ostatnio ssala

Gość gość
Dlatego pierwszy raz musi być w ciszy spokoju powoli w świetle cieple łóżku i naprawdę kochanym facecie Prawda miłe panie A wtedy wasz ciepła delikatna szpareczka zrobi się wilgotna i taka okrągła prosząca wręcz włóż mi proszę a nieogolony zaroscik ma włoski lekkie miękie działa wręcz zmysłowo Prawda miłe panie

Gość gość
Są twarte zaraz przed wytryskiem bo s****a tak w nich buzuje ale gra musi potrwać chwile aby nabrała smaku a wasza brama była natyle wilgotna że zapach wspójnej chcicy był w całej sypialni

Gość gość
Pieszczoty mogą być różne nawet w buzi ale delikatny członek w końcowej fazie musi trafić delikatnie do szeroko otwartej szczelinki że wytrysk poczujesz tak daleko w pochwie aż nasienie będzie uderzało o scianki macicy i nie pozbawiajcie się tego miłe panie To jest prawdziwy stosunek Nigdy nic przypadkowego Przypadkiem jak macie ochotę to sama sobie