Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moonwalker1958

Mam za chude nogi

Polecane posty

Hej, mam problem. Mianowicie mam niedowagę (43 kg przy 168 cm wzrostu). Jestem na "diecie" na przytycie, ale jem tyle, że już nie mogę patrzeć na to jedzenie, więc sobie je ograniczam, co znowu nie powoduje, że tyję. Jestem okropnie chuda, zero cycków, do tego trochę wystający brzuch (czytałam, że tak już jest) i przede wszystkim Chude nogi!! Koleżanki mówią, że mam ładne nogi (może w spodniach wyglądają okej), ale nie założę spódniczki lub sukienki, bo po prostu to wygląda strasznie... Co zrobić? Pomóżcie :( Dodam, że cały czas rosnę, a przytyłam (jakieś 2kg) dopiero po pierwszym okresie (w lipcu), który na dodatek nie pojawił się drugi raz...

Gość gość
Jedz bialko i cwicz. Nogi sie zrobia umiesnione i bedzie lepiej wygladac

Gość gość
uppp

Gość gość
Oczywiscie

Gość gość
To chyba dobrze? :D lepiej "za chude" niż w rozmiarze XXXXXL, porzygać się można (nuuuda)

Gość gość
Jak można tyle ważyć?! Wpędzisz się do trumny. Dobrze, że chcesz coś z tym zrobić.

Gość gość
Nie możesz przytyć? To może to jakaś choroba. Zbadaj tarczycę. Cukier. Przy raku też można być wychudzonym.

Gość gość
twoje bmi to na skraju wychudzenia a wyniszczenia wiec zastanow sie czy to nie anoreksja albo np jakaś inna choroba która wyniszcza organizm

Anoreksja na pewno nie, bo chcę przytyć, a nie schudnąć, nie uważam, że jestem za gruba ;p Może mam szybki metabolizm, kilka moich koleżanek też tak miało, nadal są tzw "szczypiorami", ale nie aż takimi ;/ Może wybrałabym się do dietetyka, ale czy coś poradzi? Jestem taka od zawsze, w 5 klasie podstawówki ważyłam... 24 kg.. Sami widzicie, jestem w kropce :/ Co do raka - nie sądzę, żebym miała go od zawsze :/ Poza tym jestem nastolatką, odżywiam się normalnie, zastępuję chipsy, fast foody itp. czymś zdrowym i pożywnym czuję się dobrze.. wciąż rosnę, ale nie tyję. :(

Gość gość
a ile masz lat?

Gość gość
Mam 15 lat

Gość gość
musisz po prostu umięśnić te nogi, wtedy będą wyglądały na pewno lepiej.

Gość gość
A jak wygladaja Twoje nogi???skad wiesz ze sa za chude???

Gość gość
kup sobie gainer- specjalna odżywka dla kulturystów, kupisz na allegro. naprawdę działa, smakuje jak shake, do tego zdowy jest bo zawiera aminokwasy, białko, minerały itd. Jedna porcja to ok 800-1000 kcl :) do tego pij bezalkoholowe piwo- wzmaga apetyt i ma bardzo wysoki indeks glikemiczny

Gość gość
nie wiemy jakie ma nogi wiec po co pisac cokolwiek skoro nie wiemy

Gość gość
normalne, nic na siłę. Tak czy tak trochę przytyjesz sama z siebie. Nie przejmuj się. Ja miałam 15 lat i miałam nóżki jak zapałki. Odpuść sobie, ruszaj się dużo i jedz wszystko.

Gość gość
ale nie wiemy jakie ma nogi wiec po co pisac cokolwiek skoro nie wiemy

Gość gość
I nie tucz się bo tłuszcz nie jest ładny. Jak chcesz wzmocnić mięśnie jedz jajka, mięso, ryby. Ciesz się dzieciństwem. W Twoim wieku to normalne mieć bardzo chude bnogi. Moja kuzynka waży tyle samo co Ty i ma tyle samo wzrostu. i nie przejmuje się, ma 16 lat. Samo przyjdzie nic na siłę.