Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dudek49

pytanie dla kobiet

Polecane posty

Gość dudek49

jak facet pracuje i dodatkowo prowadzi firmę czy dla was to jest leń śmierdzący,idiota i gnój bo moja żona jest tak uczona przez swoich rodziców bo powiedziałem że nie będę wkładał pieniędzy do domu bo nie jest mój ani żony.

Gość Sroczka50
Jeśli tam mieszkasz to trochę wypadałoby się dołożyć. Bierz żonę i kombinujcie by osobno mieszkać. Nie jesteś leń ale może trochę chytrus, co ?

Gość dudek49
chytrus to nie jestem ale dzięki że tak sądzisz .Po prostu pochodzę z biednej rodziny a moja żona uważa się za wyższą klasę, nawet na święta mojej mamy nie pozwoliła zaprosić bo się brzydzi .A jeżeli chodzi o to że zaiwaniam na dwa etaty to robię dla dzieci.Bo furami się nie rozbijam choć bym mógł.Chcę budować własny dom ale żona powiedziała że zemną nie pójdzie .

Gość greega
Dziwię się, że taką żonę sobie wybrałeś - ona ma się za lepszą, Twoich rodziców się brzydzi, nie chce się od mamusi na swoje wyprowadzić.... Oj, zeby Cię tylko w skarpetkach nie pusciła. Jak na razie to jesteś dla nich (żony i jej rodziców) robotem do zarabiania kasy. Na Twoim miejscu to zeszłabym do jednego etatu - po co Ci tyle kasy - domu nie wybudujesz, bo ona tam nie pójdzie mieszkać, na życie jedna pensja wystarczy, a harowanie niszczy zdrowie. Kup sobie super furę - coś Ci się przecież od życia należy, nie?

Gość dudek49
dzięki za szczerą odpowiedz .Ale super fura mi nie jest potrzebna bo auto to tylko auto, a kasa się dzieciom przyda bo mam dwie śliczne córeczki.Jedynie brakuje mi miłości i zrozumienia a druga praca to też ucieczka przed wszystkim.