Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

materac jaki kupić

Polecane posty

Gość gość
RozaliaTalia 2017.02.16 Posłuchaj pie_dolony SPAMERZE: Po pierwsze, to materace piankowe, są niewskazane dla osób ze schorzeniami kręgosłupa. Po drugie, to wy sprowadzacie chińskie g_wno, a nie firmy, które produkują materace w Polsce. Mam sprężynowy materac polskiej firmy (na sprężynach kieszeniowych) w rozmiarze 80cm, kupiony w promocji za 189zł i biorę go na każdy wyjazd, bo mój kręgosłup nie pozwala spać na tym, co dostępne jest w tanich hotelach, pensjonatach i sanatoriach. Korzystam z niego od roku i nadal jest w dobrym stanie. Bez problemu można kupić u nich WYGODNY i zdrowy materac w rozmiarze 160cm za mniej niż 400zł.

Gość gość
Ja śpię na materacu piankowym, o takim - https://imaterac.pl/6-materace-piankowe . Mam go już prawie rok i śpi się super. Nie jest zbyt miękki, ani zbyt twardy, taki po prostu w sam raz.

Gość gość
Ja kupowałam na www.eversleep.pl nie drogie, a bardzo wygodne :) polecam też z uwagi na to, ze mają świetne łózka dla dzieci, warto zajrzeć na stronę.

Wybór materaca może przysparzać problemów, zwłaszcza, gdy modeli jest tak wiele, dlatego postaramy się Państwu pomóc. Dobrym wyborem będzie materac z pianki termoelastycznej, który pod wpływem ciepła ciała użytkownika materaca dopasowuje się do jego kształtu i idealnie je podtrzymuje. Oczywiście bardzo ważnymi parametrami, na które trzeba zwrócić uwagę podczas kupowania materaca jest twardość, rodzaj i jakość wypełnienia, to czy materac jest pokryty warstwą antybakteryjna, która zwalcza alergeny i roztocza, czy można materac testować po zakupie i ewentualnie go zwrócić. Ciekawym rozwiązaniem jest również materac składający się z dwóch materacy: bazy i materaca nawierzchniowego, który można w całości wyprać w pralce, dodatkowo można go wymienić, gdy się zużyje i straci swoje właściwości. Zapraszamy do odwiedzenia strony: www.plantpur.pl gdzie znajdą Państwo nasze ekologiczne materace piankowe, a my chętnie pomożemy w wyborze odpowiedniego modelu.

Gość Matinee
Witajcie, Dobry materac to taki, który jest dopasowany do Waszych potrzeb. Jeśli zastanawiacie się na co zwrócić uwagę przy wyborze materaca i jak dobrać odpowiedni materac, chętnie udzielimy kilku wskazówek :) Zwróć uwagę: 1. Na wysokość - czym wyższy materac, tym więcej posiada warstw pianki i odpowiednie sprężyny - to one odpowiadają za zdrowy i spokojny sen. 2. Jaka pianka stanowi wierzchnią warstwę materaca. Odpowiada ona za odczucia, które towarzyszą Ci po położeniu się na materacu. 3. Twardość materaca zależy od siły nacisku - zawsze dobieraj materac do swojej wagi :) 4. Pamiętaj, że inne odczucia będą Ci towarzyszyć po 10 minutach leżenia na materacu, niż po całej nocy. Zwróć uwagę, czy jest możliwość testowania materaca we własnej sypialni. Jeśli szukasz materaca ale nie wiesz jak się do tego zabrać, napisz do Nas. Chętnie pomożemy dobrać Ci odpowiedni model :) Pozdrawiamy, Matinee https://matinee.pl

Gość jagienka466
Polecała bym Ci materac silikonowy, najlepiej z wypełnieniem z naturalnej łuski gryczanej dzięki czemu nie będą się pojawiały roztocza i wilgoć. Ja swój materac zamawiałam internetowo na http://materacyk.pl/ i mogę ich polecić.

Gość Roksi32
tylko polskiej firmy, zaufaj mi a później mi za to podziękujesz, polecam ci firme Comforteo, tam na pewno coś znajdziesz, bo mają super wybór

Gość danutaaleg
my jestesmy zadowoleni z zakupow w meble-marzenie, fajny sklep

Gość Natalia

Mam lateksowo kokosowy od FDM. Dokładnie model Genua. Ale wiadomo nie każdemu może on odpowiadać, dlatego w FDM jest tak duzo rodzajów. Cieszę się że mi akurat taki dobrali bo śpi mi sie na nim bardzo dobrze.