Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dieta STRUKTURALNA

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich, Szukam opinii o diecie strukturalnej wymyslonej przez Marka Babdadyna. Troche poczytalam i poszperalam na forach, ale malo jest relacji tych ktorzy ja stosowali. Czy faktycznie jest taka dobra, skuteczna i nie ma efektu jojo. Ja juz wiele diet przetestowalam i zawsze z efektem jojo! Dlatego sceptycznie podchodze do obietnic tworcow cudownych diet. Ale w tej diecie ilosc zdrowych produktow wydaje mi sie sensowna. Jestem gotowa zainwestowac w dobry mikser... ale czy warto? Moze ktos cos wie?

Gość Baśkaa_66
Ja też miałam po licznych dietach efekt jo - jo. Ale teraz postanowiłam, że nie dam się i zaczęłam stosować dietę od dietetyka. Na razie wszystko idzie dobrze, nawet mi smakują te dietetyczne dania i przekąski, ale muszę zacząć więcej ćwiczyć, by wreszcie waga zaczęła spadać. Mam 17 kilogramy nadwagi i to dla mnie jest naprawdę dużo. Dlatego ostatnio zaczęłam zastanawiać się nad wsparciem. Mam na myśli te kapsułki - http://wsad.it/gosc/slimette . Opinie mają dobre, więc chyba warto. Jak sądzicie?

Gość dddddwwek
czytalam ze ludzie chudna na tej diecie ale sama nie stosowalam bo nie mam blendera do koktajli efekt jojo tez mnie dopadl kilka razy wygladam w rezultacie jak wieloryb

Gość gość
schudlam 15 kg w 2,5 miesiaca dietka super nie czuje sie glodu przyplyw enetgii polecam!!

Gość gość
super dietka p ksiazke z przepisami mozna sciagnac z netu

Gość gość
rggbgrbhyr