Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tamaris1

pytanie do 18 LATKÓW lub w zbliżonym wieku

Polecane posty

Gość tamaris1

niedlugo bede miala dwie 18-tki w rodzinie. beda to urodziny mojego mlodszefo rodzenstwa ciotecznego. chlopak i dziewczyna. wolala bym kupic prezenty bo wiem, ze pieniadze czesto trafiaja w rece rodzicow i kupuja dzieciom np meble ktore solenizanta srednio ciesza. nie jest to bardzo bliska rodzina dlatego nie zamierzam kupowac drogich prezentów. co ucieszy 18latka? a jesli pieniadze to ile dawali wam goscie pomijajac chrzesnych ktorzy zazwyczaj daja więcej. siostra ucieszyla by sie z modnego ciucha lub zegarka ale zawsze moge nie trafic w gust natomiast brat z e-papierosa bo wiem popala ale to z kolei moze zgorszyc rodzicow. co polecacie?

Gość gość
Chyba z tym zabieraniem pieniędzy to z komunią Ci się pomyliło :p

Gość gość
ja mam 18. i kilka miesiecy temu mialam uro. glownie wlasnie chcialam pieniadze. w tym wieku mozna powiedziec rodzicom ze to ich pieniadze i np kupic sobie laptopa czy isc na prawo jazdy. ale nie pogardzilabym jakas fajna koszulka. np pszeswitujaca, ale elegancka :)

Ja od kuzynki 1stopnia (siostra cioteczna jak kto woli) dostalam wino i pieniadze, chyba 50 albo 100 zlotych nie pamietma dokladnie. Od kuzyna chyba bluzke i cos jeszcze alen ie pameitam co. A od reszty kuzynow i rodziny to nie pamietam.

Gość tamaris1
moze nie wydra kasy sila ale moga zasugerowac 18latkowi co ma sobie kupic a on ulegnie. 18latko czyli odzież lub dodatek w postaci bizuterii może być? a jesli kasa to po ile ci dawali?

Gość tamaris1
PRAWEA- ale byles zadowolony z tych prezentow czy nie. chciala bym kupic cos z czego 18 latek bylby zadowolony a nie byle co aby cos bylo.

Gość tamaris1
podbijam bo temat nadal mnie interesuje