Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świeża mamuśka

z niemowlakiem na siłownię

Polecane posty

Gość Ja.
Dnia 6.01.2014 o 23:19, Gość świeża mamuśka napisał:

czy można z 1,5 miesięcznym dzieckiem chodzić na siłownię? ja na ćwiczenia a dzieciaczek w wózeczku bedzie spać:) ubiorę się już w domu. wiadomo, ze jeśli się obudzi to się nim zajmę. jest to osiedlowa siłownia, ładna, przestronna, czysta. między 8 a 12 jest na niej około 5 do max. 10 osób. chciałabym pochodzić na orbitreku, bieżni i pojeżdzic na rowerku. Calość tak około h. Co sądzicie? dodam, że z maleństwem wychodzę prawie codziennie na spacer, zaliczylismy juz dwie restauracje, wizyty w osiedlowym markecie . nie chodzę do wielkich centrum handlowych. proszę o opinie.

Do klubu nocnego lub Disco tez bedziesz zapierd.....ć z purchlakiem?

Idz doBURDELU gdzie wasze miejsce darmozjadko

Gość Bulma
Dnia 6.01.2014 o 23:19, Gość świeża mamuśka napisał:

czy można z 1,5 miesięcznym dzieckiem chodzić na siłownię? ja na ćwiczenia a dzieciaczek w wózeczku bedzie spać:) ubiorę się już w domu. wiadomo, ze jeśli się obudzi to się nim zajmę. jest to osiedlowa siłownia, ładna, przestronna, czysta. między 8 a 12 jest na niej około 5 do max. 10 osób. chciałabym pochodzić na orbitreku, bieżni i pojeżdzic na rowerku. Calość tak około h. Co sądzicie? dodam, że z maleństwem wychodzę prawie codziennie na spacer, zaliczylismy juz dwie restauracje, wizyty w osiedlowym markecie . nie chodzę do wielkich centrum handlowych. proszę o opinie.

Ta do Pabu idz gdzie pelno alkocholu i tymu z paprosów i drzyj ryj od drzwi 

Nie palic ja ide z bombelkiem

🚭🍺🍻

Gość Zarbon

Ta na piwo lez z bękartem

🍻🐛🍺🍷🍹

Gość Mia.
Dnia 6.01.2014 o 23:27, Gość świeża mamuśka napisał:

bez wyzwisk proszę

Gówniak mop purchlak BĘKAT

Gość Jjj
Dnia 6.01.2014 o 23:29, Gość gość napisał:

Ja dopiero staram sie o dziecko, ale tez nie mam zamiaru siedziec na dooooopie jak kiedys zostane matka.

POROŃ