Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co robicie gdy bardzo chce się wam kupę a dziecko płacze bo głodne

Polecane posty

Gość gość

Ja po prostu zostawiłam płaczące dziecko w lozeczku, ale moja siostra stwierdziła, że dziecko jest najważniejsze choćby miała się załatwić w majtki :o

Gość gość
ide kupe i szybko ja wyciskam

Gość gość
No chyba każdy pójdzie się załatwić, ale ona nie i stwierdziła, że dziwna jestem :o.

Gość gość
no chyba potrzeba fizjologiczna najwazniejsza :O

Gość gość
ja też nie chodzę, ale z prostej przyczyny, jak to nie rozwolnienie oczywiście, ja nie raz i przez tydzień się nie załatwiam, i nie raz trzymam 8-12h bo mi się chce, a nie chce mi się iść :] Aczkolwiek, nie każdy jest mną i wg mnie najpierw szybko do wc****otem karmienie ;)

Gość gość
mialam podobnie, wzielam do fotelika samoch i razem do kibelka

hahhahha ale głupia ta siostra ;) została matką i się odczłowieczyła dosłownie. Dziecko musi być zadowolone chociażby skały srały.. ups.. matka się zesrała :D

Gość Laura8800
Ja raz karmilam młodego na kiblu (karmie piersią) Mialam biegunkę a on obudził się na jedzenie i mąż mi go podal a później zabrał. Nie było wyjścia. Myślę ze decyzja co zrobić zależy też od stopnia zaawansowania kupy :) Jak moze. poczekac jeszcze chwile to można nakarmić a jak jest na granicy to zostawiam dziecko - zazwyczaj pobyt w łazience w takiej sytuacji trwa minute :)

Gość gość
również brałam ze sobą do łazienki bo nie dałabym rady sie załatwic jak by mały darł sie w niebogłosy.

Gość Laura8800
O tak - jak dziecko płacze (a przy godnym brzuszku nie ma przebacz - jest krzyk) to nawet biegunka sie cofnie :)

Gość gość
do tej co bierze dziecko w foteliku do lazienki - jak to robisz, dziecko w foteliku na podlodze a ty na tronie pochylona nad dzieckiem dajesz mu butelke??? :D to juz chyba lepiej na rece wziac i nakarmic na kiblu :D chociaz ja bym w kiblu nie chciala jesc i obrzydza mnie karmienie dziecka na kiblu gdy ja robie kupe. dziecku nic sie nie stanie jak troche poplacze z glodu. w koncu kupa jak sie naprawde chce to wylatuje szybko :P

Gość gość
to ja z godz 22:39 raz miałam syt ze musiałam isc, ale Mlody ma prawie rok wiec w krzesełko i zagadywałam ;) zależy od wieku dziecka, bo teraz zostawienie w łóżeczku=niemożliwe

Gość gość
o matko, dawno sie tak nie uśmiałam :D dylemat dziecko czy kupa :D o tym w poradnikach o dzieciach nie pisza, a szkoda

Gość gość
I ja się uśmiałam. Z samego tytułu :-D

Gość gość
ja bym wybrała kupe :D u mnie to nie może czekać, a łatwiej bym zniosła płacz dziecka, niż pranie swoich zafajdanych gaci...

Gość gość
"bo teraz zostawienie w łóżeczku=niemożliwe" a czemu to niemozliwe? ucieknie z niego i wyjdzie z domu? zniszczy ci cos bedac w lozeczku? czy co?

Gość gość
To prawda zależy od kupy, ale gdy bardzo się chce no to wiadomo co wybiorę...

Gość gość
Roczniak bardzo latwo ucieka z lozeczka, uwierz mi. Jak moje dziecko bylo niemowlakiem, to tez zostawialam je w lozeczku jak juz musialam, ale zwykle kupa mogla poczekac np. na powrot taty :-)

Gość R 2 D 2
Zalezy jak bardzo by mi sie chcialo. Jak nie moze czekac to dziecko musi poczekac bo w majtki nie mam zamiaru robic :D

Gość gość
też raz miałam taką sytuację, jak synek miał ok 2 miesiące, karmiłam go piersią i tak mi się nagle zachciało srać, wytrzymałam kilka minut ale już wiedziałam, że jak nie pójdę do kibla to zesram się w gacie, odłożyłam go do łóżeczka i poszłam się wysrać, darł się strasznie, starałam się bardzo szybko zrobić, wróciłam i znów przystawiła do cyca :)

Gość R 2 D 2
Moj syn ma 6 lat wiec teraz to nawet jak glodny to chwile poczeka. Jak byl maly to nie pamietam zebym miala taka sytuacje :D ale tak jak napisalam jak kupa nie moze poczekac to dziecko by czekalo :D Temat mnie szczerze rozbawil :D

Gość gość
No bo temat założyłam tak dla rozluźnienia atmosfery. Akurat rozmawiałam dziś o tym z siostrą i zaskoczyło mnie jej podejście.

Gość gość
autorko jestes niedorozwinieta umyslowo czy jak, chwile dziecku jak go zostawisz i sie podrze to mu sie nic nie stanie, i co zamierzasz srac w majtki, co na to twoj facet jak to zobaczy, bawi mnie to jakie porypane jestescie, tak tak srajcie w majtki by bachor nawet przez sekunde nie plakal a za 20-30 lat ten bachorek wam wp******i jak bedziecie stare i bedziecie sraly w pampersy

Gość gość
co za temat :D ja jeden jedyny raz wzielam 2-miesieczne bodajze wtedy dziecko do lazienki z soba, zaczela sie tak niesamowicie drzec, ze szczerze sie przestraszylam i wyskoczylam spod prysznica, wzielam ja i przystawilam do cyca to bylo koszmarne doswiadczenie na posiedzenie jednak bym dziecka z soba nie wziela, a niech sie drze, kupa wazniejsza :D

Gość gość
Smieszny temat:-) mnie sie zdarzylo kiedys powitac meza slowami Kochanie musze kupe lec do Modej bo wyje :-)

Gość gość
banda idiotek i kretynek,,no srajcie w majtki bo bachor drze ryja, a potem tobie bedzie tlokl po tym ryju

Gość gość
Temat fajny i zabawny,a te swiry niech w koncu polkna swoje tabletki i spadaja do lozek

Gość gość
Nie ma się co dziwić, że współczesne bachory to rozwydrzone potwory, z tępymi mordkami, skoro maja za matki idiotki.