Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy jestem nie doswiadczony

Polecane posty

Gość gość

Dobry wieczor, nie wiem jak mam pomoc mojej zonie, 4 miesiace temu urodzila nam sie coreczka , ostatnio uprawialismy seks z zabespieczeniem , lecz dwa razy bez niczego, zaznaczam ,ze nie skonczylem w niej , ani nic mi nie polecialo do jej pochwy... Zona jest przed miesiaczka, ale od kilku dni leci jej bialy ,gesty sluz , taki lepki .. Nie wiem co jej jest.. Martwie sie czy to moze byc ciaza? Moze cos innefo? Nie znam sie a ona jest uparta i nie chce isc do lekarza .. Wiecie moze co moze jej byc ? :(

Gość gość
Odpiszze. Mi ktos :(?

Gość gość
poczekajcie do miesiaczki, nie siej paniki, jak nic ja nie swedzi nie szczypie to taki sluz jest normalny przed okresem

Gość gość
normalny sluz. sluz u kobiety zmienia sie w zaleznosci od fazy cyklu. jesli zna niedawno rodzila to moze miec teraz pewne zmiany w cyklach i byc moze wczesniej taki sluz u niej nie wystepowal.

Gość gość
Dziekuje .. Ona miesiaczke ma bodajze 14 , powinna dostac , ja sie tak nie znam ... A boje sie o jej zdrowie

Gość gość
na drugi raz palnij się w łep bo znam takich co mają dziecko jedno ze stycznia drugie z grudnia.. ZABEZPIECZAJCIE SIĘ a nie panikujcie potem

Gość gość
jak widać, nie znasz sie na niczym a produkujesz dzieci analfabeto :( Na dokładkę pewnie nie byłeś zbyt czysty podczas tego stosunku i zaraziłeś ją jakimś grzybem :(

Gość gość
a na gumki chociażby cię nie stać?