Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krew z nosa

Polecane posty

Gość gość

witam! mam taki problem. przed chwilą leciała mi krew z nosa (dość długo i intensywnie). Teoretycznie w piątek powinnam dostać okres. obecnie bardzo bolą mnie piersi (jak często przed okresem, ale nigdy tak bardzo). 6 dnia cyklu (cykle mam 29 dniowe) kochałam się z facetem z zabezpieczeniem niby, ale prezerwatywa trochę się zsuneła chyba. nie doszedł we mnie. Chyba to nie możliwe, żebym była w ciąży, ale jednak zapytam. Czy któraś miała takki objaw ciąży? czyli ta krew z nosa? Czy to się nie kwalifikuje i może to tylko osłabienie?

Gość może miałas podobnie
mi krew z nosa leciala jeszcze zanim zrobilam test ciazowy :) byl to jeden z objawow :)

Gość gość
ja bym wolała, żeby to było osłabienie... A kiedy Ci leciała? wlasnie przed okresem?

nie podam ci dokladnej daty bo juz nie pamietam. ale o ciazy dowiedzalam sie dosc szybko takze krew z nosa byla jednym z pierwszych objawow (jak nie pierwszym)

Gość gość
aha. mam nadzieje, że u mnie to jeddnak nie ciąża nie daje mi to jednak spokoju, no i ta CHYBA zsunięta gumka (nie jestem pewna) dodatkowo mam podwyższoną temperature... poczekam do piątku i zrobie test...

poczekaj i bez nerwow :)