Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To czym facet na pewno może nas zrazić

Polecane posty

Gość gość

Czego facet musi unikać chcąc się spodobać kobiecie czyli "Poradnik dla nieporadnych" :) Pierwsze wrażenie jest ważne tak już stworzyła nas natura i nie chodzi tu tylko o aspekt fizyczny. Jaki musi być facet jeśli chce zrazić Cię od samego początku do siebie? -zbyt pewny siebie-arogancki -komplemenciarz -wścibski -nachalny -myślący tylko o "jednym" -przeklina i wyraża się jak niewychowany prostak Jeśli macie jeszcze coś do dodania, zapraszam do dyskusji.

Gość gość
to co wymieniłaś, nie wiem co tu dodać? może - nie lubię chwalipięt, - jak też facetów co się użalają nad sobą, ale to rzadkosc - zazdrosc na początku znajomosci ( piszesz z innymi?! ) - sztywne żarty - niepunktualność

Gość tamaris1
-czlowiek bez honoru czyli np przyjezdza po dziewczyne ida do baru i pija po piwie i na koniec ona musi sobie szukac transportu do domu -gdy jest nazbyt ociężały w sensie- ciagle wzdycha brak mu energi

Gość gość
O KUŹWA! przeczytałam ZARAZIĆ zamiast zrazić - ha ha ha ha ha!

Gość tamaris1
-gdy zaprasza dziewczyne gdzies tam np na do kina i ona musi sama za siebie zaplacic - BARDZO WAŻNE- gdy nadużywa alkohol lub bierze narkotyki- to dyskryminuje bezapelacyjnie.

Gość gość
hahaha ja też przeczytałam zarazić (temat typowy dla nocnej kafeterii) i weszłam z ciekawości, niestety o tej porze wzrok już płata figle

Gość gość
Chwalipięta, arogancki, k****arz

Gość trafil Kossak na Kame
na pewno nas moze zrazic tylko jednym ale wy i tak tego nie zrozumiecie 🖐️

Gość gość
Zaracić to samo ha

Gość gość
Dawaj Rozumiemy

Gość gość
pewnie musi mieć też dobry, ale niekoniecznie drogi perfum, aby nie odstraszyć zapachem :)

Gość gość
wszystkie trafne uwagi, tak - nieodprowadzenie dziewczyny to czyste chamstwo, z takimi się więcej nie umawiam, bo nie mogą zapewnić mi podstawowej potrzeby bezpieczeństwa nie płacenie na pierwszych radnkach to ogromna żenada do tego jeszcze mogę dorzucić komentarze na temat pieniędzy - raz mając 19 lat umówiłam się ze sporo starszym facetem około 30 letnim, on kupił sobie kawę za chyba 6 zł mi sok za 4 zł i głośno komentował "co to za ceny? 4 zł za szklankę soku?" wstyd... a faceci nie wypowiadajcie się tu, chyba,że jesteście gejami

Gość gość
niezdecydowaniem( nie wiem wlasciwie czy z nia chce byc:P?) przeklinaniem nadmiernym gdy nie myje rak po wyjsciu z wc:P

Gość gość
Wiecznego pouczania i krytykowania, nic nie irytuj***ardziej niż naburmuszony narcyz.

Gość gość
infantylnością oraz impertynencją