Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona0192

Co to jest za choroba

Polecane posty

Gość zaniepokojona0192

Nie moge wygooglowac co by to moglo byc a probuje znalezc wiecej informacji czy to mozliwe do leczenia itd.. Moze ktos cos na ten temat wie? Chodzi o mojego meza. Czasem przelykajac sline ona zamiast wzluz krtani trafia do tchawicy i powoduje chwilowe "duszenie sie". To samo zdarza sie czasem z jedzeniem - wtedy on zakaszle nagle i przechodzi. To nie zdarza sie czesto (moze raz na tydzien), ale mimo wszystko ja sie niepokoje a on nie chce isc do lekarza.. Poza tym nie ma zadnych objawow. Jesli to ma jakis zwiazek - pare lat temu on wazyl z 15 kg wiecej i chrapal i miala badania (jedna noc spedzil w szpitalu podlaczony do maszyny monitorujacej oddychanie i rejestrujacej prace mozgu itd) i wyszlo ze czasem miewa bezdech podczas snu ale lekarze stwierdzili ze to trwa pare sekund (jakos krotko) i nie wymaga leczenia i wiele osob tak ma. Teraz odkad zeszczuplal, nie chrapie zupelnie..

Gość gość
Jakaś przetoka?

Gość zaniepokojona0192
Jakaś delikatna wada II fazy połykania? .. On mowi ze zawsze tak mial , nie wiem czy to moze byc niebezpieczne ? jeszcze przy jedzneiu to moze jesc powoli i uwazac, ale slina?...

Gość gość
Proponuj***adania w kierunku pasożytów, najlepiej zróbcie badanie żywej kropli krwi.

Gość gość
ta choroba się nazywa : w kołaczową dziurkę mu wpadło :d