Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiołkowekwiatuszki

Moj chłopak ma raka pecherzyka żółciowego

Polecane posty

Gość fiołkowekwiatuszki

Od razu sprostuje,nie jest to mój chłopak a jedynie kolega,ktory sie we mnie zakochał. Znamy sie ok 3-4 miesiace,bardzo sie polubilismy. Ja natomiast jestem w zwiazku od kilu lat i on dobrze o tym wiedzial. Mimo to zakochał sie we mnie.. Postanowilam zerwać kontakt bo nie wiadomo do czego to moze doprowadzic.. Tym bardziej,ze prosił wiele razy abym z nim była. Jednak kilka dni temu odezwał sie do mnie,poinformował mnie,ze ma rak pecherzyka zółciowego. chlopak jest młody bo ma 22 lata. Ja w tej sytuacji nie wiem kompletnie jak mam sie zachowac..staram sie jako tako go wspierac,ale wiem,ze swoja osoba dokładam mu dodatkowego cierpienia(zawod miłosny). Jest mi go bardzo żal..ale przeciez nie bede sie teraz z nim spotykac,przez samo współczucie.. nie wiem jak z nim teraz rozmawiac.. rak jest nie operacyjny,dostał tylko leki przeciwbolowe :(

Gość fiołkowekwiatuszki
poradzcie mi co mam zrobic w tej sytuacji,jak z nim rozmawiac..

Gość 39 lat mam
Rak pęcherzyka żółciowego i nieoperacyjny? Tylko przeciebólowe, a nie chemia? Śmierdzi mi to ściemą, weź sprawdź, czy on Cię nie bierze na litość...

Gość fiołkowekwiatuszki
tak powiedział,jak czytam na forach to wiekszos nie nadaje sie do leczenia bo za pozno wykryte.. dodam,ze mial moze ze 2 lata temu wycinane kamienie z pecherzyka i sa to powikłania po operacji.. Mysle,ze mowi prawde..widziałam,ze jest rozbity i nie ma juz na nic ochoty

Gość młody przystojny bogaty
Myślę, że ściemnia. Chce cię wziąć na litość.:classic_cool:

Gość gość
szkoda chłopaka...kiepskie rokowania z tego co pisza na wkipedii.

Gość gość
Oczywiście, że bujda. Poza tym rak nigdy nie jest powikłaniem po operacji.

Gość fiołkowekwiatuszki
serio tak myslicie? Kurcze jakos ciezko mi w to uwierzyc.. ja nie potrafiłabym sobie robic "jaj" z takiej choroby.. Od dawna zle sie czuł i poszedł tylko przez moje gadanie na badania w koncu.

Gość fiołkowekwiatuszki
moze sie jeszcze raz z nim spotkam i postaram sie jakos wybadac sytuacje..

Gość gość
Jeżeli miał usuwanie kamieni to cały pęcherzyk żółciowy mu usunęli :D.

Gość gość
Jak można mieć raka pęcherzyka żółciowego skoro się go nie ma, bo był usunięty 2 lata temu? :O Zrozumiałabym gdyby wtedy po usunięciu go histpat wykazał raka. Taki rak szybko daje przerzuty na wątrobę i trzustkę i 2 lat by nie przeżył. Ściemnia, chce Cię wziąć na litość.

Gość gość
tez chciałam tak napisac, ze mu usuneli, autorka cos buja albo ten chłopak ja buja :D

Gość fiołkowekwiatuszki
spoko :D ja nic nie bujam :P Sama juz nie wiem co z nim robic,kurde kurde.. Jest to calkiem mozliwe,ze na litosc mnie chce wziasc itd.. Ale jakos trudno mi w to uwierzyc.. Jak mam go zdemaskowac?

Gość fiołkowekwiatuszki
no z sercem to od zawsze mi mowil,ze ma problemy :D kurcze,czy ja rzeczywiscie jestem naiwna?? :D

Gość gość
jedynie kto sciemnia to autorka:O poducz sie a potem pisz bajki.

Gość fiołkowekwiatuszki
Jak uwazasz,kazdy ma prawo do swojego zdania. A ja nie mam powodow aby scieme walic,jestem w pracy i mam co robic.

Gość gość
zal polemizowac durna c**o

A dlaczego autorka? Zdesperowani faceci różne rzeczy mówią. Jak napisałam wyżej o 11:21:34, ściema na kilometr.

Gość gość
Niech C****każe dokumentację, na podstawie której to zdiagnozowano. Biopsję musiał mieć chyba, bo w takim miejscu jak sądzę moźna. To nie głowa, że nie da się łatwo nakłuć.

Gość fiołkowekwiatuszki
aa trudno :D dzis sie z nim spotkam i zobaczymy co powie:D Mimo wszystko jednak mam nadziej,ze to sciema :( oo tym,ze jest zdesperowany pokazał mi juz kilka razy..ale jakos ciezko mi uwierzyc,ze ktos jest zdolny do takich kłamstw i to w tak strasznej chorobie :(

Gość fiołkowekwiatuszki
aa trudno :D dzis sie z nim spotkam i zobaczymy co powie:D Mimo wszystko jednak mam nadziej,ze to sciema :( oo tym,ze jest zdesperowany pokazał mi juz kilka razy..ale jakos ciezko mi uwierzyc,ze ktos jest zdolny do takich kłamstw i to w tak strasznej chorobie :(

Gość gość
A w ogóle krótko się znacie i taka wielka love? Nie wiesz, czy on z natury rzeczy nie jest patologicznym kłamcą, niektórzy potrafią się długo maskować. Jeśli znasz jego rodzinę, to możesz ich o to spytać, czy potwierdzają, że ma raka.

Gość gość
Niestety. Były mi ściemniał, źe ma guz mózgu - 1,5 roku, skończyłam z depresją i długami. Są tacy ludzie, choć trudno w to uwierzyć :O

Jak biopsję, skoro facet twierdzi, że miał wycinane kamienie z pęcherzyka. Skoro wycinane, to cały pęcherzyk mu usunęli i ewentualnie wtedy na bad. histpat mogli stwierdzić raka pęcherzyka, ale jak mówię, daje przerzuty na wątróbkę i trzustkę i nie przyżyłby 2 lat.

Gość gość
Ja założyłam, że wtedy raka nie było, zrobił sie potem. Inaczej nie można by tego nazwać powikłaniem po operacji - o ile w ogóle można,

Gość fiołkowekwiatuszki
blizne ma!! widzialam ostatnio..