Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika121212

co on mial na mysli

Polecane posty

Gość monika121212

Witam. Mam pewien problem, iż w Sylwestra znajomi zapoznali mnie z pewnym Maćkiem (ich znajomy od lat). Od razu byla jakas chemia miedzy namii spedzilismy cala impreze razem, ale nic poza pocalunkami i przytulaniem. Potem zaczelismy pisac sms-y, on napisal ze narazie chce luznej znajomosci. Wiec go zapytalam, czy pasuje mu luzny zwiazek miedzy nami bez wkladu emocjonalnego? Na co odpisal: cyt. "Jak narazie pasuje a co bedzie dalej pozyjemy zobaczymy". Nie wiem, czy chodzi mu o to czy w ogole wyjdzie cos z tego ukladu, czy moze ma na mysli to ze z czasem taki zwiazek moze sie przerodzic w cos wiecej? Pomocy.

Gość gość
A do kogo to pytanie?My mamy interpretować smsa, którego dostałaś? Zapytaj nadawcę i po problemie.

Gość gość
jak dla mnie to chodzilo mu o to ze czy cos wiecej z tego wyjdzie to okarze sie w praniu.. ale dziewczyno zastanow sie na co sie piszesz luzny zwiazek bez wkladu emocjonalnego? z tego co juz zauwazylam ti on ci sie podoba a to juz budzi jakies emocje. Chcesz przytulac calowac chlopaka ktory moze pozna inna a potem powie ze przeciez luzny zwiazek na tym polega i on tobie tez nie zaluje innych znajomosci?! Dla mnie to rozwiazanie do nikad nie prowadzi zamiast zaoferowac luzny zwiazek trzeba bylo napisac ze jak sie zdecyduje na cos wiecej niz tylko przyjazn to niech da znac a tak wysylas na latwa

Gość slodka didi
nie interesujesz go zbytnio,ale narazie puki nikogo innego nie ma na horyzoncie bedzie utrzymywal kontakt. jak cie wykopie za miesiac,a ty spytasz dlaczego,to wtedy uzyje tych slow jako argument,ze przeciez nic ci nie obiecywal.

Gość gość
pewnie chodzi mu najpierw o bzykanko,a potem moze sie zaangazuje,no coz chce sobie zostawic otwarta furtke faceci szukaja teraz nie wiadomo czego,najlepiej bez zobowiazan,pani ma byc zawsze chetna i bez marudzenia i wydatkow sie nie ponosi,bo pani pewnie sie uniesie duma i stwierdzi skoro nie jestesmy oficjalnie razem to zawsze place za siebie,i o to chyba im chodzi

Gość gość
Poznali sie tydzien temu.... Dziwne jakby od razu chcial czego powaznego. ON JEJ NIE ZNA.

to oznacza dokladnie to co on napisal - czytaj: nie powalilas go na kolana, nie uderzyl go piorun, ale pewnie cie uznal za sympatyczna - wiec moze ma ochote na dalsze spotkania - lecz nic zobowiazujacego (=czyli bedzie szukal dalej), ale zalapalas sie do finalu, w sesnie ze jak nic mu sie nie trafi to bedzie okienko dla ciebie - czego tutaj nie rozumiesz, hm?;-)

Gość gość
ROR moze ona mu ze zwiazkiem po dniu wypalila to co chlopak mial odpisac;p?