Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gimnazjalistka098

Co_dalej

Polecane posty

Gość Gimnazjalistka098

Cukiernik czy fryzjer ? Zawodówka, czy technikum ? Te pytanie kieruję już sprawdzonym fryzjerom i cukiernikom :). Proszę podać "-" i "+" zawodów :). Jestem w ostatnie klasie gimnazjum i jak wiadomo karzą nam już szukać następnych szkół. Od dziecka moimi ulubionymi zawodami jest fryzjer i cukiernik. Lecz problem w tym, że teraz muszę wybrać .... Jestem ciekawa waszej opinii, do jakiej szkoły bardziej mi się opłaca iść... Gdzie więcej zarobię (jakie są zarobki) i gdzie będzie mi tak jakby łatwiej, bo wiem, że obydwa zawody są trudne. Od wielu osób słyszałam, że zawodówka jest lepsza, ale sama jakoś nie potrafię się zdecydować. Jestem uczennicą raczej leniwą, ocenami się za bardzo nie interesuję lecz tym, co najbardziej lubię robić. Rodziny już się nie pytam o ich zdanie w sprawie mojej dalszej szkoły, ponieważ strasznie mi mieszają. Dziękuję wszystkim za pomoc :).

Gość Gimnazjalistka098
I dlatego się pytam o radę już sprawdzonych ;). Mam do tego prawo i proszę bardzo o niezaśmiecanie tematu takimi wiadomymi wypowiedziami :-).

Gość Inna258629
Dziewczyna ma racje. Po prostu chce się dowiedzieć troche o zawodach.