Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakłopotana

Polecane posty

Gość gość

Witam, od około roku biorę tabletki antykoncepcyjne, ostatnio zostały zmienione na inne, jestem drugi dzień po skoczeniu opakowania, a nie czuję, by zbliżało się krwawienie. Dodam, ze dwa dni przed skończeniem opakowania zaczęły mnie boleć sutki, co nigdy mi się nie zdarzało i bolą do teraz. Niepokoję się, czy to wina tabletek, czy w jakiś sposób mogło dojśc do zapłodnienia. Proszę o porady.

Gość gość
Nikt sie nie wypowie? :/

Gość gość
Prawdopodobnie to wynik zmiany tabletek. Kazde tabletki roznie wplywaja na nasze organizmy. Nie masz sie co nakrecac a jak sie boisz to zrob sobie test.

Gość gość
Dzięki za odpowiedź!

Gość gość
Ale nawet, gdybym chciała wykonać test to wydaje mi się, ze na to za wcześnie- od stosunku minął tydzień.

Gość gość
Odczekaj jeszcze tydzien i zrob sobie ten test dla wlasnego spokoju. Ale przypuszczam ze nie jestes w ciazy jesli wszystko bylo brane tak jak trzeba. Po zmianie tabsow nawet krwawienie moze nie wystapic za pierwszym razem. Takze spokojnie zrob sobie za tydzien test. I nie panikuj ;) W razie czego tabletki nie powinny zaszkodzi bo mowi sie i tak jest napisane na ulotce ze jesli raz nie wystapi krwawienie nalezy brac dalej tabletki jesli sprawa sie powtorzy to co innego.

Gość gość
Dziękuję bardzo, za uspokajanie! ;) Tabletki biorę bardzo sumiennie, nie było opóźnień w przyjmowaniu ;) Jutro mam wizytę u ginekologa, więc zapewne poinformuję go o moich obawach :)

Gość gość
Po to zadałam pytanie, by ktoś udzielił mi odpowiedzi. Powyższa odpowiedź w ogóle mi nie pomogła. Pozdrawiam.

Gość gość
Ja dostaję okres po 3 dniach od odstawienia