Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takietam12345098

CO JA MAM ZROBIC

Polecane posty

Gość takietam12345098

Witam. Mam pewien problem i właściwie nie wiem co powinnam zrobić. Rok temu poznałam pewnego chłopaka na portalu. Bardzo dobrze się dogadywaliśmy. Umówiliśmy się na spotkanie, ale rozchorowałam się. Za drugim razem, kilka dni przed spotkaniem poznałam kogoś na imprezie. Zaczęliśmy się spotykać, a tamtemu powiedziałam że nic z tego i że kogoś poznałam. Chłopak skasował konto na portalu, ale raz na jakiś czas piszemy ze sobą smsy. Z tamtym nie wyszło. Szybko się okazało, że nie mamy wspólnych tematów. I teraz właśnie problem: mam wrażenie, że źle zrobiłam,to jest takie uczucie wręcz nie do niezniesienia. Nie wiem co zrobić, czy coś zrobić?

Gość gość
źle zrobiłaś?? raczej jesteś tępą frajerką :o

Gość takietam12345098
Nie wiem na jakiej podstawie taki durny komentarz, ale chyba już i tam mam za swoje, więc dziękuję bardzo.

Gość takietam12345098
Pomoże ktoś? My utrzymujemy kontakt - sporadyczny, no i on wciąż myśli, że ja jestem z tamtym..

Gość gość
Wspomnij mu mimochodem ze z tamtymjuz nie jesteś to zapewne się jeszcze zainteresuje jeśli wtedy za bardzo go nie urazilas. Najlepiej prawde powiedzieć.

Gość gość
a nic nie rob w ogole to obciachnij no na seriozne no tak sa na to rozne sposoby i sa skuteczne i dzialaja na kazdego faceta jak sie to zrobi tak ale pamietaj ze taki 👄 www.youtube.com/watch?v=aHLH7L_I1wQ

Gość takietam12345098
Tak, chciałam wspomnieć mimochodem o tym, ale nie wiem czy to coś da. Czy nie wyjdę na jakąś desperatkę? Może go uraziłam? Sama nie wiem..

Gość gość
Weź na klatę i powiedz prawdę.