Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dowiedzialam sie ze jestem w ciazy w 7 mc

Polecane posty

Gość gość

Rozumiecie to?bo ja nie.jestem przerażona.miałam normalnie przez ten czas okres.słabszy ale był.zresztą zawsze miałam problemy z miesiaczka .jestem przy kości.zauważyłam że trochę przytylam ,brzuszek się powiększył ,ale to wszystko.najgorsze,że jestem nalogowa palaczka .przez ten cały czas normalnie palilam .na szczęście nie pije wcale alkoholu.pytałam lekarza jak to możliwe że nie czułam ruchów.mam łożysko na przedniej ścianie.i podobno osoby z większą waga mogą nie odczuwać ruchów zbyt mocno.tak bardzo boję się o dziecko.jak coś mu będzie od papierosów?masakra:(

Gość gość
to przestań palić i się uspokój co ma być to będzie co gin ci mówi jak badania

Gość gość
Przestalam palić.badania są ok.na usg wyszło zwapnione łożysko od fajek ,ale przepływy krwi pepowinowej są ok.

Gość gość
no to spokojnie ale zabawne że nie miałaś żadnych objawów :)

Gość gość
Kompletnie nic.no szok.tak się boję o dziecko.ale wierze lekarzowi,mówi że na usg jest super wszystko.martwię się tym lozyskiem ,ale lekarz mówi,że jeśli przepływy są dobre będzie dobrze.

Gość gość
Bedzie dobrze:)

Gość gość
Bedzie dobrze:)

Gość gość
NA TLC jest taki program ciaza z zaskoczenia, tam sa przypadki ze kobiety juz rodzac dopiero sie o tym dowiadywaly

Gość gość
Dziewczyno co ma być to będzie! Palące i pijące rodzą zdrowe dzieci a te co przygotowują się do ciąży chuchają i dmuchają czasem mają chore dzieci. Najciezsze choroby to genetyka

Gość gość
Miałam robione badania prenatalne ,wszystko ok.w strachu będę żyła do rozwiązania.będzie dobrze :)

Gość gość
A co na to tatuś dziecka ? Uwierzył? Wybacz za pytanie ale jestem ciekawa. Co do palenia znam dziewczynę która zaszła w ciąże nie rzuciła fajek i jeszcze sie chwaliła że teraz pali 2x więcej . Teraz jej syn ma 3 lata i jest zdrowy na całe szczęście.

przynajmniej ominęły cię poranne mdłości, które mnie męczyły całą dobę do 22tc :D

Gość gość
Mąż prawie zawału dostał,no ale cieszy się:)co ma zrobić :D teraz tylko oboje przerażeni jesteśmy żeby ogarnąć wyprawke ,uszykowac pokój dla dziecka itd.

Gość gość
Nie martw sie - na wyprawke masz jeszcze sporo czasu. Ja moja zaczelam kompletowac tydzien temu czyli w 37tyg ciazy :) Wczesniej nie mialam czasu bo pracowalam na caly etat a do tego jestem w trakcie przeprowadzki :) Przeciez to nie komuna- wszystko jest w sklepach, ewentualnie kupujesz wszystko przez internet. Powodzenia!!!

Gość gość
Właściwie to wszystko jest najmniej ważne.oby malenstwo było zdrowe tylko :)

Gość gość
Niczym się nie martw.dobrze,że przestałas palić.będzie dobrze i urodzisz zdrowe dziecko :)

Gość gość
ale łykacie takie durne prowokacje

Gość gość
Prowokacja ! Sama jestem w końcówce 6 miesiąca też mam łożysko na przedniej ścianie brzucha, ale dziecko kupie już na tyle mocno, że czasami aż mnie to zerwie albo zaboli i z niczym innego ruchów nie da się pomylić ! Też nie jestem chuda i ruchy czułam ok 22 tc..ale te które mam teraz (27 tc początek) są już mocne.. Nie wierze żebyś nie miała problemów ze schylaniem, kucaniem, nawet z niektórymi pozycjami w seksie, bo brzuch ciążowy to całkiem coś innego niż otyłość..nie wierze też, że nie miałaś żadnych nawet kłóć w brzuchu...kity wciskasz

Gość gość
Moja kolezanka dopiero w5 mies.sie kapnela ze w ciazy JESTmalutka i grubiutka.Objawow nie zauwazyla bo nawet minuty nie moze usiedziec na miejscu.Pracowała do polnocy budzila sie 4 rano.Zycie na pelnych obrotach

Gość gość
dns, poranne mdłości trwające całą dobę? czytasz czasem to, co piszesz?

Gość gość
becikowego nie dostaniesz, niestety taki glupi rzad mamy!