Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Centrum propagandowe Łuna

Wydmuchałem dzisiaj pannę

Polecane posty

Gość Centrum propagandowe Łuna

Wiek na oko – 30. Niby spoko. Oko zrobione, ciuch na miejscu, sterczący tyłek + wydatne pośladki... Obuta w krótki płaszczyk wołała: Weź mnie Włosy spięte – słowem szyk. Taka panienka z okienka. Skromna, lekko zawstydzona, pąsowy rumieniec... Typu: Ja nie, no co Pan? Lekka gadka, kilka smutków + wino z wkładką To że przed obiadem? Bez znaczenia Tarmosiła się giętko bez dodatkowego okładu, było prawie dobrze... Prawie, bo najwyraźniej zakompleksienie nie pozwoliło jej na rozluźnienie Zupełnie jakbym dmuchał gumową lalę... Leżało toto niczym pień... Do czego zmierzam??? Do czego dąży ten świat? Dałem tej pannie to czego oczekiwała...Uśmiech, dobre słowo, wsparcie... ...a ta kur/wa się pyta jaki mam samochód

Gość gość
2/10 - na zachete :o

Gość gość
a jaki masz samochód?

Gość Centrum propagandowe Łuma
Golfa dwojke w gazie

Gość gość
/czym była ta wkładka w winie ??? Jeśli oceniasz, to sam jestes dokladnie taki sam!

Gość gość
Może to nie było zakompleksienie, tylko świadomość istnienia pewnych problemów wenerologiczno-dermatologicznych w obrębie własnego sromu oraz lekkie poczucie winy z powodu zatajenia tego faktu?

Gość gość
pytałam o wkładkę w winie

Gość gość
Sorki, nie słyszałam, żeby ktoś mieszał wino z innym alko i mi się ta "wkładka" skojarzyła z jakąś tabletką:O

Gość gość
Raczej wszyscy radzą, żeby nigdy nie mieszać alkoholi:P

Gość gość
głupoty jakies skleciłes i co to ma być,smieszne,zabawne,ciekawe? jest nijakie

Gość gość
wina z wodka nikt nie miesza a ty nie masz sie czym chwalic bo nawet samochodu nie masz dobrego tylko take gowno

Gość gość
Jak można się "chwalić" przygodnym seksem bez uczucia? ❤️ Ci życzę, to jest piękny powód do szczęścia i dumy:)

Gość gość
takemu jak ty zadna by za friko nie dala porazka

Gość starszygosciu
wina z wódką nigdy nie wolno mieszać, moga być poważne konsekwencje!!! wino w wiekszej ilości z wódką w wiekszej ilości może doprowadzic nawet do śmierci!!! chory jesteś na łeb???? :o

Gość szczesliwy bezrobotny
Centrum propagandowe Łuna - powaga: D Spotkałem ze studiów po paru latach.. krótka rozmowa i nagle zupełnie bez wątki i fabuły do mnie: masz samochód? o.O..... sobie myślę a na h*j... ci to wiedzieć? Okazało się że zdesperowana bo jej życie się nie układa, niby porządna dziewczyna a do czego bieda potrafi doprowadzić umysł kobiety. To jest przykre.

Gość gość
r***asz pewnie raz na rok a jak ci sie w koncu uda to takie wydarzenie ze piszesz o tym na damskim forum ha ha

Gość starszygosciu
koleś, ty jesteś jakimś kur/wa smarkaczem chyba!!!! pewnie niedawno skończyłes gimnazjum?? :o

z wypocin autora możecie się dowiedzieć jak wygląda tępe polskie buractwo. Zachlał panienkę,bzyknął,albo i nie. A cały układ Warszawski już wie jaki to z niego MACHO

Gość szczesliwy bezrobotny
Naiwni jesteście i nie obyci w życiu; pamiętam jak mnie pierwsza zapraszała, wino kupiłem, skończyło się to sama skoczyła po drugie skitrane w szafie :D

Gość gość
ci co dmuchaja to o tym nie pisza a takie cieniasy jak ty jesli wogole im sie uda bzyknac pijana panne pisza o tym bo to dla nich wielkie wydarzenie

koleś. Jak ja zaczynałem zabawy z panienkami,to ty z jajka na jajko przeskakiwałeś. A różnica jest taka,że ja się nigdy tym nie chwaliłem.