Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwsze objawy ciąży czy nadchodząca

Polecane posty

Gość gość

Kochane dziewczynki 23.08 14.09 13.10 14.11 05.12 Tak ostatnio przychodziła @. Przytulaliśmy się różnie, kiedy mieliśmy ochotę i nie zapisywałam kiedy, czasem co 2-3 dni a czasem 2-3 razy dziennie. 02.01.2014 robiłam tekścik dziwnie się czułam i zrobiłam na wszelki wypadek: jedna kreseczka. (Mogło to być zbyt szybko? ) Mierzyłam temp. w pochwie dziś o godzinie 16:00 było 37,7 taka temp. wyskoczyła też wczoraj rano po przebudzeniu i tak od tygodnia 37,5-37,7. trochę białego, gęstego śluzu. Boje się powtórzeń (jedna kreska może mnie załamać) ale napisze co wyjdzie... obiecuje bo wiem że dużo tu takich wypowiedzi ale mało kontynuacji. ps. to nasz 4cykl:)

Gość gość
trudno to ocenić-ta zależy jak dobrze znasz swoje objawy przed miesiączką. ja zwykle nie miałam mocnych objawów a kiedy byłam w ciąży miałam mleczny,wodnisty śluz/zaczęłam stosować lactovaginal/, tkliwe i bolesne piersi i ogólnie byłam zmęczona.To w zasadzie objawy przed okresem ale wcześniej takich nie miałam.Tak czy inaczej test wyszedł pozytywny dopiero w dniu spodziewanej miesiączki.Powodzenia

Gość gość
Tak jak obiecywałam dziś zrobiłam test, W punkcie T wyszła blada ledwo widoczna kreska. Pomyślałam że to może być coś z testem (może wygląda tak pasek który powinien się zabarwić. Zrobiłam 2 test innej firmy (oba płytkowe) tam także lekko różowawa poświata. Mam nadzieje wielkie ale jutro rano zrobię kolejny. Do tego czasu chyba jajo zniose..;p

Gość kasia87777
moim zdaniem jestes w ciazy bo taka lekka kreska juz o niej swiadczy tylko ze jest jeszcze wczesnie

Gość chybaoszaleje
Kochana Kasiu nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym już wiedzieć. 2lata temu poroniłam i od tego czasu nieśmiało patrzałam tylko w stronę dzieci

Gość kasia87777
no to trzymam kciuki i daj znac jutro co wyszlo :) z tego co czytalam to taka slabo widoczna wystepuje przy malym stezeniu hcg, wiec jest w bardzo wczesnej ciazy, ale ciazy :)

Gość chybaoszaleje
Kochana ja już sama nie wiem, słyszałam że tonący brzytwy się chwyta....

Gość kasia87777
nie no jezeli mialas dwie kreski w tym jedna niewyrazna i nie wystapila po czasie odczytywania tylko od razu to super!

Gość chybaoszaleje
Mój mąż twierdzi że też widzi ale moja mam uważa że to tylko poświata po miejscu gdzie powinna się pokazać II kreska... Sama już nie wiem...

A skad my mamy wiedziec i c***owiedziec czy ci sie udalo jak ty samam tego nie wiesz? Poczekaj czy dostaniesz okres i wtedy bedzie wszystko jasne. Zycze 2 kresek :-)

Gość gość
lesiusienka rózowusia kreseczka:)

Gość gość
No oszaleeeeeeeje umowiłam się do Gin ale dopiero na 15.01:( chciałam iść na bete ale badania robią tylko do 16:00 ale jak gdy ja pracuje... siedze cicho i mam nadzieje ze za 2 kreseczka bedzie wyraźna:) Wszystkim starającym życzę tego samego:)