Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werka213

tabletki nie przeznaczone do mojego wieku

Polecane posty

Gość werka213

Witam gdy mialam 16 lat bralam tab anty przez 3 miesiace.Od tego czasu minelo 5 miesiecy i przeczytalam na internecie ze te tabletki mozna brac od 18 lat. Czy mogly one negatywnie wyplynac na moj oganizm

Gość gość
a jak sie po nich czulas?

Gość kasia8777
ja tez bralam w takim wieku, chodzi tam o to ze masz byc niby pelnoletnia ale to chodzi jedynie o prawo. Jesli lekarz c**przypisal to w czym problem?

Gość werka213
Po 3 miesiacach ich przyjmowania zaczelam strasznie zle sie czuc i mam teraz nieregularne miesiaczki (potrafi sie nawet spoznic 2 tyg)

Gość gość
Ja tez brałam tabletki w takim wieku wiec to chyba poprostu zalezy od danej osoby i jej organizmu. A jezeli chodzi o nieregularne cykle to mi sie wydaje ze to jest spowodowane tym ze jestes jeszcze mloda. A branie tabletek przez tak krotki czas raczej nie wywołałoby jakichś okropnych skutków w Twoim organiźmie

Gość kasia8777
widocznie mialas zle dobrane

Gość gość
nie powinno się brać do puki twoje własne hormony się nie unormują, przynajmniej 5 lat po pierwszej miesiączce.

Gość gość
podobno najbezpieczniej rozpoczac przyjmowanie tabletek anty po 23 roku zycia. wtedy organizm jest juz w pelno dojrzaly