Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żurawinka9090

Sny o Zmarłych

Polecane posty

Gość Żurawinka9090

Witam kilka dni po świętach zmarł mojego chłopaka brat. Pogrzeb odbył się w nowym roku. Od pogrzebu śni mi się codziennie, wciąż to samo. Paweł stoi profilem we mgle, nie patrzy na mnie w ogole. Ptrzy tylko przed siebie. Nic do okoła nie ma tylko mgła i on. Ta mgła go przysłania i odsłania. On jest chyba zagubiony... Dodam, że Paweł był satanistą. To nie był zły chłopak... Po prostu nie wierzył w Boga. Nie wiem w sumie czy modlitwą bym go obraziła... Nie wiem jak mam zinterpretować jego sen. Może on żałuje , że nie wierzył ? Doradźcie ....

Gość gość
chce abyś pomodliła się za jego dusze ,albo ostrzega ciebie przed czymś ,przed kimś .

Gość gość
a on jak umarł ,zabił się to może chce modlitwy .

Gość gość
Zapal znicz i zmow za niego pacierz....on tego oczekuje!!!!

Gość gość
Modlitwa za zmarlych nic nie pomoze.Wystarczy przeczytac w Biblii przypowiesc o bogaczu i Lazarzu.Czlowiek za zycia sam musi dokonac wyboru.lAlbo wybierze Boga albo pojdzie za diablem.Ten chlopak sam wybral szatana,s ten sen to przestroga,zeby podazac za Jezusem.

Gość gość
mi śni sie moja sąsiadka, która zginęła głupią śmiercią , bo spadła jak robiła rynnę. Była biedna zaniedbaną kobietą, a śni mi się taka elegancka, zadbana. Pytałam jej si e jak tam jest, a ona się tylko uśmiecha.

Gość gość
ze jest w niebie bo wycierpiała sie na ziemi a ten satanista jest w czyscu i cierpi i dla tego prosi o modlitwe za niego jak sie umiera do bóg daje szanse i ma poznanie wiedzy jakiej nie sniło sie wszystkin naukowcom

Gość gość
Owszem Bog daje kazdemu czlowiekowi szanse,ale tyljo tu na ziemi.Albo idziesz za Bogiem,albo wybierasz diabla..A nalezy wybrac Jezusa.Ten sen byl od diabla.Nie ma czegos takiego jak czysciec.Jest to wymysl biskupow na pobieranie pieniedzy od nieswiadomych ludzi na msze za zmarlych.A ten chlopak wybral niestety szatana.I tu na ziemi oddawal jemu hold.

Gość gość
jak to nie ma czyscca?

Gość gość
no wlasnie, nie ma czysca?

Gość gość
Nie ma.Jest niebo i pieklo.I to my sami musimy dokonac wyboru.Czy milujemy Jezusa czy wybieram diabla.Prosze przeczytac o tym w Biblii.

Gość gość
Ludzie! jeżeli ktoś nie wierzy w Boga to nie znaczy że czci szatana... można w nic nie wierzyć! i gościu z 23:15 czytałam biblie i pierdoły gadasz niemiłosierne... poza tym każdy interpretuje biblie "pod swoje kopyto".