Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agnes2586

Imię dla Chłopca

Polecane posty

Witam was proszę o opinie jakie imiona wam sie najbardziej podobaja z wymienionych dla chlopca czekam na wypowiedzi:) Emil, Alexander, Alex, Ksawery ,Oliwer, Ksawery, Xavier, Natan, Nataniel, Tymon, Marcel.

Gość gość
jeśli mieszkasz w Polsce to nie krzywdź dziecka ,,X" w imieniu...mi osobiście żadne się z wymienionych nie pdooba,ale jeśli miałabym wybierać to Emil albo AleKSander.

z tych żadne, generalnie Aleksander ok ale Olek już masakra

Gość gość
Jakub i Robert Emil-jak dla baby-Emila Alexander, no chyba raczej Aleksander? :/ Alex? Beznadzieja Ksawery, Oliwer-gej Xavier-wieś tańczy i śpiewa Natan, hm fanka PM? :/ Nataniel-to już lepiej Daniel Tymon-On Timon Ty Pumba? :D Marcel-srancel

Gość gość
Dwa razy podałaś Ksawery a zaraz potem Xavier więc może wybierz to bo wyraźnie ci się podoba ;)

Gość gość
Ja zastanawiam sie nad; Filip, karol, piotr, dominik, wiktor ktore najladniejsze?

Gość gość
Z tych żadne ale jeśli juz to Alex naprawdę juz nie ma normalnych imion wkurza juz mnie ta moda żeby dziecko miało oryginalne imię tylko potem niewiadono jak się zwracać do takiego

Gość gość
Tymek i Marcyś

Gość gość
Jak widać nie ma nic gorszego niż X dla patrioty :D. Mnie żadne X nie razi a najładniejsze wydają się być Xavier, Nataniel i Natan (mój syn ma na imię Nathan). Emil , Aleksander, Alex, Oliwer, Tymon a w szczególności Marcel to imiona bardzo mało męskie.

Gość gość
Igor :)

Gość gość
No własnie dlatego mam mętlik bo mieszkam za granica w De i tu sie napewno urodzi ale czy tu bedziemy na stale to niewiem i cjhce zeby bylo tutaj dobrze wymawiac dla niemcow i polakow:) mysle tez nad filipem ale nie wiem jak jest tu tlumaczone w DE.

Gość gość
Filip bardzo ładne imię:) nie koniecznie X dla patrioty, ale trochę wiejskie te ,,zagraniczne" imiona w Polsce. I zostało udowodnione, że właśnie takie imiona wybierają osoby bez wykształcenia ;)

Gość gość
Żadne, strasznie lipne, sorry.