Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie jest według was najbardziej wstydliwe imię dla dziecka

Polecane posty

Gość gość
a trzeci synek niech będzie Jakub Jakub albo Robert Robert

Gość gość
to w jakimś dziwnym środowisku się obracasz. ja mam w rodzinie 50letniego Wacka i nigdy nikt się z niego nie smiał....

Gość Do autorki tematu u
Może chcesz o tym pogadać? Nie znam Cię osobiście, ale instynktownie wyczuwam że masz poważny problem. Chciałabyś może pogadać o tym w cztery oczy? Może nie warto tutaj siedzieć i wyładowywać frustracje w tak płytkim temacie:) Jest tyle fajnych, twórczych tematów, które mogłyby przynieść Ci natchnienie ... Chciałabyś spróbować?

Gość gość
Nicolka bez dwóch zdań

Gość gość
Po imionach widać, że jesteś autorko tematu podstarzałą już mamusią. A twoje podejście do tematu i gust spaczony. Co osiągnęłaś w życiu? -Nic? Jakoś mnie to nie dziwi :D!

Gość gość
Po tematach widać że siedzisz tutaj 24h na dobę i piszesz sama ze sobą :D NO TAK TO WIDAC WIESZ O TYM?:D ZDAJESZ SOBIE Z TEGO SPRAWE CHOĆ TROSZECZKĘ???:D ha ha ha ha ha ha

Gość gość
07.01.14 [zgłoś do usunięcia] jak dbasz tak masz Ja znam ta delikwentkę co zakłada te tematy to UWAGA! BARBARA!hahahahahahahahahaha!XD!

Gość gość
to wypowiedź jak dbasz tak masz? niemożliwe, ona nie robi błędów, oszuście gościu :)

Gość gość
bACHA? O qrrrrr...wa! ale ją starzy skrzywdzili o ja pier......lę! wspó łczu ję bardzo! No to zrozumiałe że się mści babsko stare:D

Gość gość
Barbara to stare imię zbyt tradycyjne i straciło fason. Poza tym za dużo w nim ,,r" Obcokrajowcy będą zamiast ,,r" ,,ou" albo ,,l"- bez sensu dawać dzisiaj dziewczynce takie imię starodawne :O

Gość gość
a Barbra Streisand nie jest wymawiana prze rodaków? co wy za głupoty wypisujecie? obciach starodawne imię? obciach to kraść.

Gość gość
No zgadza się Barbara-zgrrrroza nawet Basia jej nie ratuje Agnieszka-szeleszczące zdrobnienie to już porażka -Małgorzata-tylko w zdrobnieniu Gosia! Katarzyna tylko jako Kasia itd. Idźmy w innym kierunku najlepiej nie lubianym przez autorkę Powodzenia dla małych Viktorii itp.!

Gość gość
Niech imiona małych Olivi itp. zwyciężają Bachy!

Gość gość
07.01.14 [zgłoś do usunięcia] Led Zeppelin Ona jeszcze żyje? Ile ty masz lat?

Gość gość
Przez rodakó to brzmi mniej więcej BaourBaouraa jak się komuś podoba to ok ale to nie modne już:O

Gość gość
w przedszkolu mojej córki jest dziewczynka o imieniu Lolita :(

Gość gość
No to chyba normalne że dzieci nie powinny nosić imion pokolenia swoich rodziców no nie? To już lepiej nadać imie z pokolenia dziadków niż rodziców! A najlepiej nadać imie tzw.modne, bo chcecie czy nie moda jest na jedzenie, ubrania, typ urody, samochody, imiona również. Trzymajmy się trendów i nie popadajmy w paranoję!

Gość gość
26, dużo czytam i słucham. pieluszki i grysik nie przerosły mi mózgu i pamiętam kto na świecie ma najwięcej możliwości w głosie i skali :)

Gość gość
I dobrze! Niech będzie i Lolita byle nie Barbara! Świat zawsze stawał na głowie by się zmieniać. Za czasów tych Lolit k***wkami będą widocznie Barbary-więc lepiej żeby one nie nosiły tego imienia! Proste prawda?

Gość gość
a co jest modne? Natan?

Gość gość
I dobrze! Niech będzie i Lolita byle nie Barbara! Świat zawsze stawał na głowie by się zmieniać.

Gość gość
brajan - wstyd aron - żydek emily - horror marcel - hahaha kevin - no!

Gość gość
Ledzeppelin - Natan to nowobogacki wymysł. Kojarzy mi się z księdzem Natankiem :o

Gość gość
Wszystkie imiona są cudne i pasują do tych małych aniołków! Natomiast autorka tematu powinna się wstydzić swojego podejścia do życia! Ciekawe jaki ona dała imie swojemu dziecku Przypuszczam że nie miała wyjścia musiała podporządkować się jakiejś rodzinnej tradycji i teraz wyładowuje tutaj swoja frustrację. Robi to zapewne już nie pierwszy raz.

Gość gość
Bardzo dobrze! Bogaty przystojny Natan Mój przyszły potencjalny zięć!

Gość gość
Mnie denerwuje jak ludzie innym zazdroszczą. A ten topik powstał z poczucia niepewności, obawy, zazdrości Autorkę drażnią nowoczesne imiona Nie potrafi pogodzić się z kontrastem jaki się tworzy między imionami, które od pokoleń są nadawane dzieciom w jej własnej rodzinie. Obawia się ona że w przyszłości jej dzieci będą odmieńcami bo jako jedyne będą miały takie a nie inne imiona. Być może już mają one do niej o to pretensje...

Gość gość
Wolałabym za zięcia mieć Zenona niż Natana.

Alfons i Adolf tylko te imiona mi przychodzą na myśl jako wstydliwe w Polsce, wiadomo jakie konotacje. Nie wiem czemu Amelia albo Maja są dla Was wstydliwe, bez sensu to co piszecie

Gość gość
do gościa z 22.48- cóż z tego że aaron jest żydowskie? Czy wiesz że 3/4 imion w Polsce jest pochodzenia żydowkiego: Piotr Jakub Mateusz Jan Andrzej Magdalena Joanna czy nawet wszechobecna Zuzanna, ale jakoś nikt nie wykpiewa tych imion bo są żydowkie