Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiennnnka

ochota na skok w bok

Polecane posty

Gość kasiennnnka

mam 23 lata i jestem z chlopakiem 4 lata, nigdy go nie zdradzilam, ale ostatnio nachodza mnie takie mysli... jestem bardzo atrakcyjna kobieta i zdaje sobie z tego sprawe ale do tej pory zawsze stłumialam zapal facecow chcacych mnie wyrwac. Ostatnio jednak coraz czesciej mysle o skoku w bok, widze wzrok facetow patrzacych na mnie na imprezie czy nawet kolegow mojego faceta (ktorzy gdyby nie meska solidardosc zjedli by mnie zywcem...) i mam tak wielka ochote odleciec z innym... kocham mojego narzeczonego i bije sie z myslami smutas.gif zdradzic i zapomniec, zostawic?? poradzcie!

Gość gość
jeśli masz ochote na skok w bok to znaczy, że nie powinnaś mieć narzeczonego.

Gość kasiennnnka
wlasnie to mnie boli najbardziej... :(

Gość gość
co mam c***oradzic :) jak zdradzisz chlopaka zostaniesz zwykla zdzira bez przeszlosci bedziesz brana do laski na kolana !!

Gość Anita Szczecin
Znalazłam swego czasu wizytówkę takiego chłopaka ze Szczecina, to ten link: www.pandlapani.szczecin.pl ,po dłuższym zastanowieniu, pisaniu maili, zdecydowałam się na spotkania, wiem, że jest to kwestia podejścia, ale finalnie byłam zadowolona bardzo. Dziś mam już innego partnera ale polecam, skok w bok jak najbardziej można zrealizować, raz się żyje.

Gość gość
zdradz lepiej teraz ,jakbys miala to zrobic po slubie....

Gość gość
kasiennnnka!!! nie sluchaj co tu pisza,w podobnej sytuacji jestem tylko ze moj chlopak wyjechal 3-y lata temu do norwegi mial byc tylko 1-n rok i wrocic,gdy po roku przyjechal i mi powiedzial ze zmienil plany ze zostaje dluzej to za bardzo sie nie denerwowalam bo doszlam do wniosku ze to nic nie da,obiecalam mu ze moze bede czekala, ale to od niego zalezy i czekam dalej, Jakies poltora roku temu kolezanka urzadzila impreze na swoje imieniny i mnie zaprosila,u niej przylepil mi sie chlopak jak na pierwsze spojrzenie to wpadl mi do oka,i tak wieczor z nim spedzilam,pozniej zamowil taxi i odwiozl mnie a sam tam wrocil,dostalam numer tel od niego,ale ja mu swojego nie dalam,po paru dniach zadzwonilam i w czasie wymiany zdan wyczulam ze chce sie ze mna spotkac,parerazy sie z nim na miescie spotkalam wszystko o sobie mu powiedzialam i on o sobie mi tez powiedzial,i wtedy sie przekonalam ze moge go zaprosic do siebie,w mieszkaniu gdy juz dzwi zamknelam to zaczelismy sie zachowywac jak dorosli,po raz pierwszy sama sie na sobie przekonalam co to znaczy pelnowartosciowy mezczyzna i sex z nim,jeszcze takiego seksu z moim chlopakiem nie przezylam,wrarunki naszych spotkan ustalilismy terminy tez,a ze ja chopaka oszukuje to inna sprawa,ale mlodosci nie marnuje,a nie wiem czy on jest wierny i czy bedzie moi mezem,a jak wroci i mnie przekona to wroce do niego,ale watpie i nie zostawie dla innej tego lepszego, ktory ma duzo lepszy sprzet od poprzedniego.poprostu trafilam na cos wspanialego

Gość Krul Joolyan
Przed slubem to nie zdrada . To natura . I nie przejmuj sie jak ci jakis palant zacznie tu wyzywac to nie sredniowiecze . Mam nadzieje ze sie przelamiesz i uwiedziesz jakiegos fajnego goscia .

Gość gość
Kasia, Chętnie się z Tobą spotkam ;) Jestem z Warszawy

Gość marlen x
jak bylam na sylfka z moim chlopakiem w lokalu poznalam tam fajnego chlopaka starszy odemnie 2-a lata wymienilismy sobie numery tel, moj chlopak pojechal do pracy do UK, On zaraz zadzwonil i chce sie umowic ze mna na kawe,ale ja mam chlopaka i nie wiem jak by to wygladalo-- nie chce go zdradzac czy ktoras z was z takim czyms sie spotkala?

Gość gość
Mam ochotę na małe .... szukam kobiety 45-55 może któraś ma takie potrzeby :)

Gość gość
Żadna nie ma ochoty na małe co nie co :)

Gość gość
Chłop do wzięcia ! Wysoki z sztywnym,dużym i .... :)

Gość gość
Daj swój to Ci wyślę te moje przyrodzenie do przeglądu.Lubisz popatrzeć.

Gość gość
Szukam spragnionej seksu kobiety z Lubuskiego po 40-tce :) jestem chętny.

Gość Dupawołowata
A ja szukam sztywnego członka na wieczór.

Gość gość
Co za problem :) Wolisz większe ?

Gość gość
Dupawolowata zostaw maila :)