Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OLiNaa

Czy 73 kg to dużo

Polecane posty

Gość OLiNaa

Mam 18 lat i zastanawiam sie nad swoją wagą. Mam 73 kg przy wzroscie 167cm, czy to dużo czy akurat? Dodam ze rok temu przy tym wroscie wazylam 87 kg. Pomozcie

Gość gość
jestes tlusta jak wieprz wypadaloby troche zrzucic 🖐️

Gość lillllianka
O matko... dziewczyno. ja jestem w koncowce ciazy i mam taki sam wzrost i taka sama wage. nie myslalas zeby sie wziasc za siebie?

Tragedii nie ma., ale masz trochę za wysokie BMI. Wydaje mi się, że z 5-10 kg powinnaś jeszcze zrzucić dla zdrowia.

Gość gość
Tyle to ważą faceci 10 cm wyżsi i 10 lat starsi :D

Gość gość
...locha z ciebie i tyle :P

Gość gość
nie sluchaj tych zjebow masz troche pare nad wagi ale to nie koniec swiata ,tym bardzuej ze jestes mloda dziwczyna,dasz rade zrzucic ja waaze 71 ka tyle ze mam 31 lat taki wzrost jak Ty i jest ok uwierz mi,a ta ciezarowa ktora sie tak przerazila twoja waga niech zajmie sie swoim macierzxynstwem i swoja dupa bo jeszcze nie wie ile ona bedzie wazyc za jakis czas,to ze ona tyle wazy z bebnem to nic nie oznacza zapewniam Cie . i super ze dalas rade zrzucic tamte kg wtedy bylo za duzo ,ale teraz tragedii nie ma,trzymaj sie dziwczyni ,i nie bierz sobie do serca co pisza ci bo nie wiesz kto siedzi po 2 str ekranu i tak naprawde odpisuje,bydz moze ktos chce dowartosciowac sie Twoim kosztem,nie daj sie.....

Gość gość
sorry za bledy ale koncze dyzur wlasnie......

Gość gość
Masz normalna wage , ale jezeli Ci to przeszkadza mozesz pare kg. zrzucic :) Kobieta potrzebuje troche kraglosci bo taka wyschnieta jest nieapetyczna .

Gość gość
Jesteś bardzo dzielna, że tyle zrzuciłaś. Dobrze aż było, żebyś jeszcze wrzuciła parę kilo. Niezależnie od tego, czy ci się to uda i tak odniosłaś duży sukces i pewnie o wiele lepiej wyglądasz.

Gość gość
nie ma to jak pocieszanie sie opiniami innych hipopotamów. Masz 16 kg nadwagi i sama zdecyduj czy ci z tym dobrze czy nie

Gość gość
Nie jestes grubasem, masz lekka nadwage ,zalecilabym zrzucenie ok 5 kilo wtedy bedzie idealnie.