Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacha1986

sex trójkąt

Polecane posty

Gość kacha1986

Witam wszystkich. Troszkę poczytałam na temat trójkątów w związku.Jestem w związku z facetem około 0,5 roku.Bardzo mi na nim zależy i myślę że w końcu znalazłam swoją drugą połówkę.Mój facet ostatnio zdradził mi swoje fantazje erotyczne i chce je zrealizować w realu.Problem w tym że ja chyba nie jestem na to gotowa.Podczas sexu z nim wiele razy mnie pyta a ja odpowiadam że bym chciała żeby jemu nie było przykro bo wiem że to jest jego marzenie.Ale tak w głębi serduszka chyba nie zniosłabym widoku mojeo faceta z inną kobietą!!!!!Pomóżcie jak mu o tym powiedzieć żeby nie zranić go i jednocześnie żeby sam bezemnie nie chciał spróbować bo ja się nie zgodzę??? Pomocy

Gość gość
z całym szacunkiem a co to jest ten rimming???

Gość gość
no prosze was jakies madrzejsze rady poprosze!!!!!!!!!!

Gość Rimming Google nie boli
Anilingus – aktywność seksualna polegająca na kontakcie pomiędzy o***tem jednej osoby a ustami i językiem drugiej. Anilingus jest zatem jednocześnie formą seksu analnego i seksu oralnego. Potocznie określany często jako rimming od kolokwializmu pochodzenia angielskiego. Często tej formie pieszczot towarzyszy również stymulacja krocza. Jest to praktyka seksualna występująca u par wszystkich orientacji seksualnych. Zależnie od kontekstu, w jakim się odbywa, anilingus może być źródłem satysfakcji seksualnej