Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Córka ma tydzień kiedy mogę wyjść z nią na spacer

Polecane posty

Gość gość

Jw

Gość gość
Jeśli nie pada i nie wieje możesz już dzisiaj

Gość gość
juz możesz wyjść .

Gość gość
Z pierwszym to wyszłam dopiero po 2tyg. Z drugim juz po tygodniu ale musialam i było bardzo ciepło.

Z dzieckiem można wychodzić praktycznie od pierwszego dnia, po wyjściu ze szpitala jak jest zdrowe i jak jest dobra pogoda. Te zabobony, że po iluś tygodniach wolno, bo ło Jeny! to tylko w polandzie jeszcze żyją :P

Gość gość
Możesz wyjść spokojnie ja z wiosennym -kwietniowym wyszłam w 4 dniu było pięknie i ciepło ,a z grudniowym w niezłym mrozie w 9 dniu bo tyle byliśmy w szpitalu nic im się nie słało ,obaj zdrowi .Nie ma co czekać ,werandować tylko spokojnie iść .Jak nie leje i nie wieje .

Gość gość
ja wyszłam ze szpitala w piątek a w sobote poszliśmy wszyscy na spacer. I wg mnie tak jest najlepiej. Tym barzdiej, ze mrozów nie ma

Gość leżałam miesiąc w szpitalu
Ja miałam powikłania po cc i spędziłam w szpitalu miesiąc. Ale byłam "chodząca" no prawie, wozili mnie na wózku :p Rodziłam w październiku i pogoda była podobna do tej teraz i PIELĘGNIARKI w 4 dobie zabrały mnie i dziecko na spacer do przyszpitalnego ogrodu. Potem zabierał mnie mąż, ale pierwszego dnia nie wierzył, że można, bo teściowa mu mówiła, że z miesiąc z takim malcem się nie wychodzi a urodzonym zimą (w październiku :D ) to już do wiosny się siedzi ;)

Gość gość
Ja wyszłam ze szpitala początkiem sierpnia była piękna pogoda to był czwartek i namawiałam meża aby zlożył wózek to pójdę z dzieckiem na spacer. Temat wałkowałam do poniedziałku bo mąż twierdził, że z takim dzieciątkiem absolutnie za wcześnie! W poniedziałek przyszła położna i zapytała sie dlaczego z dzieckiem nie wychodzę to jej powiedziałam, że Bogu dzięki niech wyjaśni to mężowi bo ona nas chce zagazowac w domu:) Mąż się śmiał ale odpuściła na szczęście. A teraz przeciez mrzów nie ma piękna pogoda jest.

Gość gość
Dziś jest fantastyczna pogoda, także dziecko ciepło ubrać, nasmarować twarz kremem ochronnym i nie ma co się kisić w 4 ścianach. My właśnie wróciliśmy ze spacerku. Mały ma 9 tyg. Zacznij od 10 minut i wydłużaj czas w kolejnych tygodniach. Powodzenia.