Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Renata57

Czy dam radę schudnąć

Polecane posty

Gość Renata57

Może ktoś z Was stosował coś takiego jak dieta fultona? W holyłud robi się już coraz bardziej popularna i stosują je wielkie gwiazdy. Wbrew opiniom nie jest jakaś mocno trudna. Możecie poczytać o niej w wyszukiwarce. Waham się czy dam radę podołać jej wymaganiom. Perspektywa zimnej kąpieli jako pierwszej czynności rano trochę mnie dołuje. Również pierwszy posiłek dopiero kilka godzin po przebudzeniu brzmi groźnie ale ponoć warto. Dieta wygląda na lepsza od popularnego Dukana. Jeśli ktoś z czytających ma doświadczenie odnośnie tej diety - proszę o wypowiedzi. Z góry dziękuję. Papatki.

Gość Sergiuszk9
Z całego serca polecam dietę MŻ - mniej żryj oraz więcej ruchu a nie jakiegoś fultona. Pozdrawiam.

Gość Celinka1206
Ja stosowałam i rezultaty są zadowalające ale potrzeba czasu - wiadomo jak przy każdej diecie. Nie każdemu pasuje też zimny prysznic z samego rana i nie każdy lubi kawę. Najlepsza metoda odchudzania jaką stosowałam! Dbajcie o siebie dziewczyny bo warto!!

Gość Celinka1206
Aha, przypomniałam sobie - zrzuciłam 2 kg w dwa tygodnie!!

Gość Guskka
Ja jeszcze nie stosowałam i nie wiem gdzie kupić książkę o tej diecie, z tego co wiem to nie ma jej również w języku polskim. Ciekawe informacje znalazłam na www.fultona.pl.

Gość Carcoral
Stosowałam wiele diet i raczej nie byłam zachwycona efektami, bo łapałam się na efekt jo jo. Jeśli dieta ma w założeniach wysoką aktywność fizyczną to mocno polecam.

Gość gość
Więcej ruchu będzie trochę skuteczne dla osób o bardzo zrównoważonym poziomie metabolizmu jaki bywa u bardzo młodych i zdrowych osób a u większości osób z nadwagą nie da efektów zwiększanie ruchu, bo od intensywnej gimnastyki się nie schudnie, lub schudnie się minimalnie...he he Po godzinie intensywnej siłowni stracisz 2 gramy sadełka a potem przy pierwszym posiłku organizm natychmiast nadrobi straty i odłoży zapasy uzupełniające, w rezultacie przytyjesz Aby schudnąć należy odżywiać się w sposób dający równowagę w hormonach i metabolizmie,co jest prawie niemożliwe, ruch stosować także, dla zdrowia i kondycji ,pamiętając że od ruchu się prawie nie chudnie,musi być zmieniony styl żywienia na taki co daje tę równowagę hormonalną i musi być zdrowy, bez żywności sztucznej i przetworzonej przemysłowo. należy też rozpoznać przyczyny tycia, należy wiedzieć że tycie bywa z innych przyczyn niż obżeranie się (bo wystarczy lekkie odchylenie hormonów tarczycy , nawet mieszczące się w normie gdy THS jest wyższe niż 1,5 to będzie tendencja do odkładania zapasów kosztem energii wydatkowanej , czyli będzie organizm zagłodzony nie sięgający do odłożonych zapasów a oczekujący na dostawę energii z jedzenia z którego znowu odłoży coś do zapasów, takie błędne koło.) Wystarczy lekka nierównowaga sprzężona w hormonach , aby nawet z jednego kęsa na dzień zostały odłożone zapasy w postaci sadełka bez względu na ilość ruchu.

Gość gość
Mż i siłownia i 12 kg w 4 miesiace:-)

Gość gość
wystarczy pic zielona herbatę i rooibos i samemu bez wysiłku sie schudnie rooibos to prawdziwa czerwona herbata