Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

No i co sie zaczyna zmieniac w UK po najezdzie Rumunow i Bulgarow

Polecane posty

Gość gość
sama jestes k*****a to wiec nastaw dupsko swe w******ne Andemu hahahhhaah ty frajerska c*** lizaca rowy angolom

Gość gość
No , jak wy taką kulturę Angolom pokazujecie jak tu to ja pierdzielę .

Gość gość
Andy tylko szuka łatwej Polki. Może któraś tu z forum by chciała spędzić upojna noc z nim? Sorrki, ze się tak oburzacie, ale to nie moja wina, ze macie taka a nie inna opinie i generalnie jesteście uważane za glupiutkie jak but :)

Gość gość
Dzisiaj polewałem z Polaczka budowlańca, który coś tam przerabia u jednego ciapka na chacie. Rozliczał się na kasę z ciapatą w chustce na głowie, używając przy tym tak śmiesznego akcentu, że z kilometra było słychać, że to jakiś Polak z Pcimia Dolnego. Coś tam zaczął: I.... yyyyyyyy, dukał jakby dopiero wczoraj tu przyjechał. Spotkałem też innego, typ starszy, w UK jest dłużej niż ja. Gdy przyjeżdżałem, to zaczynałem w tym samym miejscu pracy gdzie on, z kasą do ręki, na tzw. gębę, zero gwarantowanych godzin pracy. Wytrzymałem tam aż 2 miesiące i potem znalazłem regularną robotę przez agencję a potem już normalna praca na kontrakt, w międzyczasie zdobyłem dwa certyfikaty i pracę fizyczną zamieniłem na biurową. Minęły 4 lata a ten koleś i jego żona dalej tam robią u ciapatego za psie grosze, gdzie dzisiaj praca jest a jutro cię odsyłają do domu. Ma zniszczone zęby bo z tych pieniędzy to go nawet nie stać na dentystę. Chyba lepiej by miał jakby wrócił do PL, po co tacy ludzie siedzą za granicą ? Nie zna języka, nie ma żadnej ikry, żadnej chęci żeby zrobić coś ze swoim życiem.

Gość gość
Racja gościu. Polaczki nadają się jedynie do kilku prostych czynności : - Do pracy u ciapatych i pracowania za psie pieniądze - do remontowania domu (są od tzw.brudnej roboty) - do picia piwska i wódki - do robienia wiochy - do pobierania benefitow Dziękuje za uwagę :)

Gość gość
Heh a jak się cieszą i wąsa poprawiają gdy boss ich pochwali i poklepie po ramieniu a w duchu się cieszy, że ma białych murzynów za pół darmo, co nie znają języka na tyle żeby go zrozumieć albo gdzieś się poskarżyć :D

Gość gość
Nie, oni są tu już od lat. Niech się każdy martwi o siebie :)

Gość gość
Przestańcie karmić tego trolla. Jak to coś w ogóle Anglię na oczy widziało to jestem królową Elżbietą.

Gość gość
Niby taki nalot mial byc a u mnie ani widu, ani slychu :P Ci Rumuni i Bulgarzy, ktorych znam od 8 lat tez nie widza exodusu :P

Gość gość
"Przestańcie karmić tego trolla. Jak to coś w ogóle Anglię na oczy widziało to jestem królową Elżbietą" vv O mnie piszesz, durna Polko? No fakt, nic dziwnego, ze twoja wioska naskladala ci na bilet do Anglii i poslala na szmate do hotelu. Z takim niedorozwojem nie zaslugujesz na nic innego ;) A od krolowej mojego kraju radzilabym sie odpimpac. Przeciez i tak jestes tutaj tylko gosciem, wiec sie zachowuj, wiesniaro z Polski :)

Gość gość
ty z 12.42 to z poprawczaka piszesz? aaaaaaa i tak sobie wyimaginowałaś że mieszkasz w nibylandii? w szafie jest przejscie??? dzyń dzyń pobudka, wstawać na apel