Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie tanio kupić dermokosmetyki

Polecane posty

Gość gość

szukam głownie fluidu iwostin correctin purritin oraz żelu z tej serii na allegro jest tego pełno ale może znacie jakąś tanią aptekę internetową?

Gość gość
ja swoje dermokosmetyki zawsze kupuje w naszych Tarnowskich Cosmedicach (cosmedica.pl). Są świetnej jakości i mają naprawdę dobre ceny. Nie przepłacam, a z efektów jestem bardzo zadowolona.

Gość Aldonix
Jak dermokosmetyki, to tylko z sieci aptek Cosmedica. Ja od kilku lat się u nich zaopatrzam i moje problemy z cerą zupełnie się skończyły.

Gość gość
Cosmedica (aptekacosmedica.pl) ma ciekawą ofertę. Sprawdź, może akurat u nich znajdziesz to, czego szukasz, a ja nie to możesz pokusić się o jakiś zamiennik, bo wszystkie produkty z ich oferty mogę polecić z czystym sumieniem

Gość gość
Sprawdź ofertę, którą znajdziesz na stronach sklepu pod adresem www.e-naturalne.pl Jak potrzebuję dobrej jakości kosmetyków naturalnych to najczęściej z niej korzystam. Sklep oferuje nie tylko bogaty asortyment ale konkurencyjne ceny i można często trafić na atrakcyjne promocje.

Gość gość
Moja skóra też jest wrażliwa, więc podobnie jak Ty, zawsze miałam problem z kupnem dermokosmetyków. Jednak znalazłam aptekę Melissa i tam jest szeroki wybór dermokosmetyków i kremów hipoalergicznych. :)

Gość gienka22
Sprawdź eaptekę https://eapteka.pl/ , mają dość tanie i dobre dermokosmetyki, składam u nich regularnie zamówienia i jestem zadowolona. Znajoma mi ich poleciła i powiem że warto z nich skorzystać.

Gość gość
Co do magnezu, kolagenu, czy biotyny to mam przekonanie od dłuższego czasu do marki Noble Health, oni sprzedają naturalne suplementy przez co od razu ta wchłanialność jest dużo lepsza niż przy jakiś sztucznych ekstraktach, zamiennikach które po prostu organizm odrzuca i wydala, także działanie jakieś bardziej korzystne dla organizmu jest niezauważalne.

Gość gość
szeroki wybór dermokosmetyków można znaleźć w aptece Melissa :) dla mnie wygodniej jest kupować kosmetyki i leki przez internet, bo mam przynajmniej pewność, że to co kupuję jest dostępne. a często miałam tak, że szłam do apteki i akurat nie było czegoś, czego potrzebowałam

Gość gość
dermokosmetyki nie sa tanie

Gość gość
Kupujemy w www.aptekamirowska.pl. Mam tam wszelkie dermokosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach, zerknijcie sobie w ofertę na stronie. Już nawet nie patrzę na inne sklepy, tu mam absolutnie wszystko co jest mi potrzebne.

Gość gość
a sprawdzałaś w aptece Melissa? :) tam dermokosmetyki są w dużo niższych cenach niż np. w drogeriach stacjonarnych, a wybór jest bardzo szeroki! ja zapisałam się do newslettera i jeśli są darmowe wysyłki albo promocje to robię spore zapasy :pp

Gość gość
Jest taka firma jak Noble Health, ja z ich kosmetyków jestem zadowolona. No dobra...powiedzmy, że pisząc – ich kosmetyki, mam na myśli tylko kolagen w kremie bo nic innego jeszcze nie kupowałam :) Ale kolagen mają świetny, jest naturalny morski i to się czuje na skórze – super odświeżenie, straciłam kilka latem jak nic ;)

Gość libcyka
DOZ apteka nieźle wychodzi cenowo. Nie tylko same kosmetyki się liczą do ceny, ale też zamówienia i koszt dostawy. Jak na DOZ zamawiam to mam szybko dostarczone i koszt to tylko niespełna 5zł.

Gość gość
Dobry sklep z naturalnymi preparatami jest na https://e-naturalne.pl/. Ja musiałam wymienić kosmetyki na specjalne dermo kosmetyki ze względu na moje problemy trądzikowe, dokładnie to jest to trądzik różowaty który pojawił się bez jakiejś jednej konkretnej przyczyny ale pozbyć się go graniczy z cudem...w każdym razie kosmetyki muszę stosować specjalne dedykowane zdrowe i łagodne dla cery.

Gość Gość gość

To co jeszcze nie wiecie, że dermokosmetyki to nazwa handlowa i ile maja konserwantów ,a tylko wywalą trądzik różowaty

Gość fdvvdsdsvcs

lepsze takie kosmetyiki niz te z drogerii