Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co polecacie na świeże rozstępy

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 35 tyg ciązy i mam troszkę czerwonych rozstępów , słyszałam że tych da sie jeszcze jakoś pozbyć . Co polecacie ? Pozdrawiam

Gość Stanislaw Jerzy Lec
nie wiem mam gladziutka skore ale moze jakas nawiedzona mamuska po stu ciazach c***omoze 🖐️

Gość gość
polecam, udanie się do dermatologa, jeśli nie wiesz gdzie szukać zajrzyj na stronę dermatolog.przychodnie.pl . Mam nadzieję, że C***omoże, tak jak mi kiedyś. :) Pozdrawiam.

Gość Jowita_65
Smaruj ciało z rozstępami kremem przeznaczonym dla kobiet w ciąży. Ja osobiście zaczęłam stosować ten krem - www.skracaj.com/ce43.html , ale dopiero po urodzeniu maluszka. Na świeże rozstępy jest naprawdę dobry.

Gość gość
peelingi i maść z wyciągiem cebuli: cepan, contractubex lub Alcepal Herbapolu tylko te działają, aczkolwiek śmierdzą przeokrutnie wyciąg z cebuli leczy nawet blizny

Gość gość
nie wierz w żadne olejki i specjalistyczne kremy, to naciąganie na kasę najczęściej te preparaty w składzie nie mają nic co faktycznie mogłoby zadziałać, jedyne co działa to preparaty na blizny co do wyciągu z cebuli: jestem naocznym świadkiem jak koleżanka całkowiecie z pomocą contractubexu zlikwidowała wielką bliznę na dłoni po oparzeniu, nie został nawet blady ślad

Gość gość
dzięki za odpowiedzi :D nie chcę zakładać nowego tematu dziewczyny co zabrałyście ze sobą do szpitala dla dziecka dla siebie ?

Gość gość
spróbuj jakiegoś zabiegu,ale na Twoim miejscu poczekałabym trochę aż rozstępy zrobią się białe, a potem polecam taki sprzęt i samodzielnie mozesz pozbyć się problemu: http://www.cosnet.pl/mini-digital-3w1.html

Gość gość
masło Ziaja Rebuild olejek Bio-Oil

Gość gość
Olejek bio oil to przede wszystki parafina i to w kosmicznej cenie Jeśli już kupować olejek to tylko naturalny awokado, morelowym migdałowy. Ujędrniające działa rozmaryn Dobre jest tez masło kakaowie.

Całkowicie pozbyć się nie da, ale możesz coś zrobić, żeby były jaśniejsze, mniej widoczne i nie pojawiały się kolejne. Kup sobie dobre kremy czy olejki. Ja mam akurat ojelek z Phenome. Zapach ładny delikany, dobrze się wchłania, jest bardzo wydajny i co dla mnie ważne naturalny. Póki co rozstępów nowych jeszcze nie mam, ale te stare są nieco mniej widoczne :) AAA i pamiętaj, żeby po ciąży nadal przez jakiś czas trzeba używać kosmetyk przeciw rozstępom, bo podczas kurczenia się skóry, też mogą się pojawiać rozstępy.

Gość gość
Rozstęp to blizna nic już nie zrobisz, z czasem zbledną ale zostaną z tobą na zawsze.

Gość gość
Na swieze rozstepy moga Pomóc zabiegi rollerem, takie jak te: www.beautypremium.pl/mikroiglowa-cialo/