Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fashion34234

ŁYSIENIE pomóżcie

Polecane posty

Gość fashion34234

Hej dziewczyny . Mam problem, gdyż od jakis 3 lat nadmiernie wypadają mi włosy, po prostu koszmar.... Podczas mycia okolo 30 a gdy juz mi wyschna i je uczesze to na szczotce min 150. Kiedys mialam bardzo geste wlosy a teraz robia mi se male zakola, uzywalam chyba juz wszystkiego, przerozne szampony , tabletki, wcierki.... nic mi nie pomogło :/ Poszlam do ginekologa bo myslalam ze to moze wina hormonów skoro suplmementy mi nie pomagają, on skierowal mnie na badania krwi, poziom zelaza, magnezu, prolaktyny, testosteronu i wszystkie wyszly mi prawidlowo. Nie wiem juz co mam robic, wyczytalam dzis w internecie i na forum ze to winne jest dht i najskuteczniejsze sa tabletki saw palmetto z zawartoscia palmy sabałowej , a to przeciez specyfik na prostate. Powiem szczerze ze głęboko zastanawiam sie nad kupnem tych tabletek bo juz chyba nic nie jest w stanie mi pomóc. Dodam, ze włosy najbardziej wypadaja mi rano, jak przeczesze wlosy sama dłonia to zostaje ich okolo 20 :/ Juz nie wiem co robic, jak dalej mi tak beda wypadac to kwestia roku i bede łysa a mam dopiero 21 lat

Gość gość
dziwne, może coś z dietą nie tak? jak się odżywiasz?

Gość taka miłość się nie zdarza
hormony zbadaj

Gość forumowiczz
moze ci brakowac cynku autorki . Lykaj codziennie tabletki z cynkiem.. Poza tym wybierz sie do dermatologa . Niech sprawdzi stan twoich włosów .. Rowniez mozesz dac włosy do przebadania do laboratorium

Gość forumowiczz
moze ci brakowac cynku autorko . Lykaj codziennie tabletki z cynkiem.. Poza tym wybierz sie do dermatologa . Niech sprawdzi stan twoich włosów .. Rowniez mozesz dac włosy do przebadania do laboratorium