Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ortopeda gliwice i okolice

Polecane posty

Gość gość

hej :) szukam dobrego ortopedy z gliwic lub okolicy, jeśli znacie mamy takiego to polećcie mi kogoś :)

Gość gość
up:) kurcze nagadać komuś to zawsze wszyscy chętni a jak ktoś pyta o konkrety to nigdy chętnych :P

Gość gość
Może mało tu osób z Gliwic? jestem z okolic ale niestety nie pomogę bo nie znam żadnego ortopedy.

Gość gość
Ortopeda czy fizjoterapeuta tez moze być??

Gość gość
Andrzej Barczyński -http://www.znanylekarz.pl/andrzej-barczynski-1/ortopeda/katowice Można zapisać się on line- prywatnie ja płaciłam 150 zł za wizytę. Jest rewelacyjny. W moim mieście byłam u lekarza z córką i chcieli mi dziecko w gorset włożyć a ten lekarz stwierdził że dziecko jest zdrowe i to się potwierdziło

Gość gość
Ortopeda z zabrza - doktor Karczewski. Fizjoterapeuta z Gliwic - Bednrek. Obaj panowie godni polecenia,cenowo tez bardzo ok .

Gość gość
Korzystam już długi czas z opieki zdrowotnej przychodni www.vitalonga-nzoz.pl w Katowicach. Wszystkie niezbędne badania są dostępne na miejscu. Przyjmują tam świetni specjaliści, między innymi ortopeda. Lekarze są uprzejmi i troszczą się o pacjentów.

Gość gość
w katowicach rzeczywiśćie łatwiej o dobrego lekarza

Gość gość
W Gliwicach tylko o Bednarku słyszałam, ale wiem czy to jakiś dobry lekarz. Chociaż wiele osób do niego chodzi

Gość aladinaa
Ja bym radziła jednak podjechać do Katowic do Małej kliniki gdzie przyjmuje dr Bryłka. Miałam swego czasu trochę problemów ze stawem skokowym, powikłania po skręceniu, a że wcześniej na NFZ się leczyłam to ciągnęło się to w nieskończoność. U dr Bryłki, co prawda prywatnie, ale z dużo większym profesjonalizmem udało się problem zażegnać dosłownie w kilka tygodni, a rehabilitacja już zupełnie mnie postawiła na nogi