Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tabletki Yasmin wejdzcie bo sie martwie

Polecane posty

Gość gość

Witam, od 11 dni zazywam tabletki yasmin. Moj okres trwal normalnie 6 dni, 7 dnia bylo normalnie, ale od 8 dnia mam ciagle plamienia. Kilka razy na dzien, mniej lub bardziej obfite. Wiem, ze to normalne, ale czy ktorejs z was plamienia skonczyly sie wraz z zaczeciem drugiego opakowania? Sa bardzo meczace...

Gość kasia87777
mozesz miec takie rewolucje przez pierwsze 3 miesiace tabletek (ja kiedys na qlairze krwawilam ponad 2 tyg :P ), jak nie przejdzie to bedziesz musiala je zmienic

Gość gość
Ale nie zawsze musza sie one utrzymac przez 3 miesiace? Jest szansza ze po jednym lub dwoch opakowaniach ustapia?

Gość gość
Tzn, wiem ze to zalezy od organizmu, pytam czy komus sie tak zdarzylo :)

Gość kasia87777
moze tak byc ze przejdzie bo jednym, ale naprawde nie ma reguly. Zdaza sie ze przechodzi albo nie albo dopiero po 3cim. Powiem ci z mojego doswiadczenia a zmienilam juz pigulki wiele razy az doszlam do odpowiednich (byl Cilest, Yasmin, Qlaira, Harmonet) i za kazdym razem mialam wlasnie takie plamienia albo krwawienia pod koniec opakowania i po 3-4 miesiacach nie przeszlo w zadnym przypadku zawsze bylo to samo dopoki nie sprowalam jeszcze z Yasminelle kiedy juz przy pierwszym opakowaniu nic mi nie bylo i stosuje je juz jakies 4 lata. 3-4 razy zdazylo mi sie plamienie w srodku opakowania Yasminelle ale jednorazowe, ktore moze sie czasem zdazyc. Ale slyszalam o przypadkach kiedy dziewczynom do 3ciego opakowania przechodzilo....mnie nie, ale ulotka o tym informuje. Moze poczekaj jesli to nie uciazliwe dla ciebie. Tabletki i tak dzialaja tylko dyskomfort jest... Tak to jest z metoda prob i bledow :P

Gość gość
Mam wielka nadzieje, ze mina po chocby drugim opakowaniu, jest to wielki dyskomfort i bardzo uciazliwe... Nawet mi glupio przed chlopakiem, ale mnieksza o to, mam nadzieje ze ustapia jesli nie, udam se do ginekologa :)

Gość kasia87777
No dokladnie, powodzenia.