Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniela1233

maminsynek ratunku

Polecane posty

Gość Aniela1233

Jestem z chłopakiem od 3 lat i poznalam go już z każdej strony.Gdy tylko ma jakiś problem, pytanie, rosterke to zamiast zapytać się mnie to dzwoni do siostry brata taty mamy, bo oni mu lepiej doradza.Nigdy o nic mnie sie nie pyta, ma gdzies moje zdanie... Cokolwiek by mu rodzice nie powiedzieli ,to to zrobi... Ostatnio dostal wycieczke na narty za granice do rodzicow na narty ale tylko dla jednej osoby, oczywiscie nie odmowil bo jakby mial zmarnowac taki prezent i jedzie sam... Gdy byly świeta nie potrafil mnie odwiedzic tylko stwierdzil że swieta to czas rodzinny i w jego domu jest tradycja ze sie nikogo nie odwiedza.Nie sadzicie ze to jest chore?

Gość gość
Bo maminsynkiem sie jest i bedzie cale zycie...

Gość gość
Chore

Gość gość
hahhaah kopnelabym w d**eeee

Gość gość
ile macie lat?

Gość gość
Ja mam 20 on 22

Gość gość
To czemuz nim jestes? jestes mloda znajdziesz kogos innego lepszego

Gość Decyzja należy do Ciebie
Niech żyje sobie z mamusią.Daj sobie spokój z tym facetem.

Gość alka z
Po co tkwisz w związku w którym Twój partner nie liczy się z Tobą, z Twoim zdaniem?, to nienormalne. Nigdy nie bedzie w stanie podjąć decyzji wspolnie z Tobą, bo zawsze będzie sluchal rodziców. Mysle, że niedojrzał emocjonalnie do bycia w związku albo co gorsza jest maminsynkiem i juz się nie zmieni, zawwsze będziesz dla niego mniej ważna niż rodzina, choć będzie Cię może przekonywał, że tak nie jest to nie warto mu wierzyć. Jego czyny i słowa stopniowo będą cię utwierdzać w przekonaniu, że zawsze stanie po stronie rodziny. Wiem cos o tym, bo przerabiałam związek z maminsynkiem i odeszłam od niego, mimo ze go kochałam... On w każdej kwestii stawał po stronie rodziny, nawet gdy ta potraktowała mnie jak śmiecia... Ten związek stargał mi okrutnie nerwy.

Gość gość
Brawo, normalnym facet, takich jak ty będze jeszcze miał w życiu na pęczki.

Gość gość
Widocznie zasłużyłaś, żeby tak cię potraktowali. W d**ę kopa zasadza się takim laskom, które uważają się za najważniejsze. Ważna to jest rodzina, a nie jakaś pierwsza lepsza łatwa pisda.

Gość Mateusz_33
Pogadaj z nim o tym i postaw mu ultimatum. Albo będzie szanował Ciebie, albo znajdziesz sobie kogoś, kto będzie szanował Ciebie.

Gość gość
Jak Ci z tym źle to dlaczego tkwisz w tym związku? Nie podoba się to wymarsz! Chłopak młody, ma czas na dyrygenturę partnerki, woli słuchać rad ludzi, z którymi spędził swoje życie, a nie młodej, niedoświadczonej siksy.

Gość gość
maminsynek, albo nie... Kogo pytać o radę, kogoś z rodziny, czy 20-latki? Chyba, ze to chodzi o smak prezerwatywy...

Gość kra11
normalny facet to taki co staje po stronie prawdy i nie pozwala na krzywdzenie swojej partnerki, przez obcych ale i tez przez swoja rodzine. niczym sobie nie zasluzlam na takie okrutne potraktowanie, oczyscilam sie ze wszstkich zarzutow i odeszlam. nie generalizuje, wierze gleboko ze normalnych mezczyzn jest wielu, ja niestety trafilam na zlego