Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezerwatywa

Polecane posty

Gość gość

Z ciekawości. Czy jesli prezerwatywa się zsunie, ale nie spanie calkiem ani nie zostanie w pochwie, jesli zsunie sie do połowy, przed wytryskiem zostanie wprowadzona na swoje miejsce, po wytrysku przy wyciaganiu też jakby trochę sie zsunie - ma to jakieś znaczenie, jesli w ogole nie spadła, a zawartośc została w środku? CZy jest mozliwośc aby płyny "przecisneły" sie górą? Proszę o kurtularne odpowiedzi.

Gość gość
ktos może sie wypowie?

Gość gość
Wszystko wporzadku

Gość Nick tymczasowy007
To wy jeszcze uzywacie prezerwatyw ? WOW

Gość Nick tymczasowy007
Ja sobie amputowałem jądra i teraz mogę bez gumy :D

Gość gość
Prosze o normalne wypowiedzi a nie zarty -_-

Gość gość
Dzięki za odpowiedzi. No to poczekamy, zobaczymy, ale moje ciało powinno mi dawac sygnały jakby cos sie stało. Ostry ból jajników, zmeczenie i guzki na piersi chyba o tym nie świadcza :P

Gość gość
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5808095 Link do mojego innego watku. Z góry dziekuje za wszelka pomoc. Kiedys juz taki ból miałam, ale teraz zaczełam współzycie, więc nie wiem co moze byc tego przyczyna więc doszukuje się... :/

Gość gość
jescze cie boli ?

Gość gość
Praktycznie cały czas, tylko raz mocniej raz mniej z tym że bez przerwy :/ Może zmiana klimatu? Zmieniłam strefe czasowa o 9 godzin. No, ale po przylocie tydzien po, miałam wszystko normalnie.

Polecam artykuł babskiswiat.net/topic/3884-jak-poprawnie-dobra%C4%87-rozm iar-prezerwatywy/ micro penis polaka jego autor dowiedział się że źle mierzył penisa był pewien że ma 16cm , a jego rozmiar to 7 cm Małe rozmiary vinico.com/files/microsite-msc-sechs_groessen.jpg po prawej i vinico.co.uk/image/mysize/mysize_reihe.jpg po lewej theyfit.co.uk/pages/how-do-i-find-the-right-condom-size