Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AgAtA samotna

SAMOTNI JAK SOBIE RADZICIE Z TĄ SFERĄ

Polecane posty

Gość AgAtA samotna

Chodzi mi o seksualność... Mam 24 lata , jestem jeszcze sama i nie bardzo mogę sobie z nią poradzić! Nie interesują mnie żadne przygody, przypadkowy seks czy coś w tym rodzaju. Mam swoje zasady i ze współżyciem poczekam do ślubu.. Jak Wy sobie z tym radzicie? Znacie jakieś sposoby na zmniejszenie tych potrzeb? Bardzo proszę o odpowiedzi na poziomie! Serdecznie dziękuję za pomoc!

Gość AgAtA samotna
:-)

Gość gość
wysteralizowac sie psychicznie

Gość gość
Ja 37 lat. brzydze sie facetami, od lat w cnocie.....mam wibrator. Zabralam sie za kariere zeby mi glupoty nie chodzily po glowie :)

Gość gość
brzydzisz się bo już się po zabawiałaś z ruc/haczami ale wcześniej ci imponowali

Gość gość
ja facet 25l, na razie zajmuje się robieniem kariery, więc myśle tylko o pieniądzach czasami sie masturbuje, moim priorytetem jest wytrwać w zasadach i zaczekać do ślubu chociaż czasami juz teraz chciałbym mieć kogoś bliskiego. Zawsze dotrzymuje słowa, przede wszystkim sobie

Gość gość
ja np nie jestem niesmialy tylko nie moge znalezc odpowiednie jkobiety

Gość gość
trzepią pałki a babki wkladaja do jamki co popadnie

Gość gość
do AUTORKI: a jaki jest powod twojego dziewictwa- bo rozumie jestes dziewicą, skoro masz mocny popęd po co go chamowac?

Gość authorkaa
no hej, właśnie to troche krepujace ale notorycznie chodze z malym wibratorkiem miedzy nogami, :(

Gość gość
Głupia jesteś tyle ci mogę powiedzieć. Jak wyjdziesz w ciemno za mąż to po ślubie też możesz tak chodzić wiecznie sfrustrowana i niezaspokojona i co wtedy zrobisz? Rozwód czy do końca życia będziesz się tak katować?

Gość authorkaa
smieszny temat z tym czystoscia

Gość gość
70% kobiet udaje orgazmy, domyśl się dlaczego, ale chcesz to sobie bierz ślub w ciemno :)

Gość gość
perdol sie ja biore na razie do buzi a w wagine po slubie gloopia szmata piepszysz sie a pozniej bedizesz dzieci chowac sama??

Gość gość
http://www.netkobiety.pl/p1825021.html#p1825021 Polecam ostatnie posty, np. "potrzebuje porady jestem z moim mężem 10 miesięcy po slubie ani przed ślubem ani po nie współżyliśmy ze sobą przed ślubem myślałam że to dobry znak życie po chrześcijańsku ale teraz już nie daje rady psychicznie czuje się odtrącona , czasmi zdarzy się że zaczyna się tzw. gra wstępna ale na tym się kończy... mam 24lata nie potrafie zrozumieć jak meżczyzna , mąż nie może pragnąć swojej kobiety... nie chce płakać więcej . próbowałam wielu sposobów ale co z tego skoro nawet nie odwzajemni moich chęci... nawet 3 miesięczna rozłąka nic nie dała słuchałam tylko przez tel. jak to będzie kiedy wróci jak mu brakuje mnie. Skończyło się na pustych słowach. a ja wciąż cierpie"

Gość gość
perdol sie ja biore na razie do buzi a w wagine po slubie gloopia szmata piepszysz sie a pozniej bedizesz dzieci chowac sama?? ********** Istnieje coś takiego jak antykoncepcja, a sama dzieci to ty będziesz chować jako rozwódka jak wyjdziesz za mąż za faceta którego dobrze nie znasz. Poza tym jak bierz do buzi to żadna z ciebie dziewica, jeszcze anal uprawiaj i twierdź że czekasz z "dziewictwem" do ślubu.

Gość gość
hah bierze do buzi i jest dziewicą kocham polskie kobitki takie szczere i mile

Gość gość
coż faktycznie nawet jesli nie chce sie pelnego stosunku przed slubem to forma pieszczot oralnych jest jakimś rozwiązaniem - przynajmniej wiemy że partner nie jest impotentem :)

Gość gość
zenada oral i dziewica

Gość gość
gość perdol sie ja biore na razie do buzi a w wagine po slubie gloopia szmata piepszysz sie a pozniej bedizesz dzieci chowac sama?? ********** to jest provokacja

Gość gość
ja także jestem dziewicą 26lat i czekam aż wyjde za mąż mam już 2 kandydatów na oku z 1 sie spotykam

Gość gość
faktycznie niezly as