Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziunia8

Występ Jacksona na weselu

Polecane posty

Każda Para Młoda marzy o tym zeby ich wesele bylo jak najlepiej zapamietane przez ich gosci oraz sama Pare Młodą dlatego marzy mi sie zeby na moim weselu wystąpił sobowtór Jacksona wiecie taniec ruchy wygląd itd myślę ze goscie beda oszalamieni takim wystepen przecież nie ma sie okazji zobaczyc czegos takiego codziennie na wlasnie oczy itd i w ten sposób goscie na pewno zapamietaja nasze wesele i beda gadac o naszym weselu ze widzieli wystep Jacksona. A wy co o tym myślicie dobry to jest sposob na to zeby goscie zapamietali nasze wesele do konca zycia. Prosze doradzcie mi pliissssssssd!!!!!!!!!

Gość Smorawiński i Spółka
zastanów się , czy nadajesz się na męża/żonę bo widzę , że raczej zależy wam na celebracji nie na małżeństwie

Gość gość
ja jestem tym pomysłem po przeczytaniu Twojego wpisu zgorszona, gdybym była gościem na takim weselu, pomyślałabym, że młodym odbiło, robią jakiś cyrk z własnego przyjęcia.

Gość gość
ja jestem tym pomysłem po przeczytaniu Twojego wpisu zgorszona, gdybym była gościem na takim weselu, pomyślałabym, że młodym odbiło, robią jakiś cyrk z własnego przyjęcia.

Gość gość
ale o co wam chodzi? fajny pomysł. zależy jakich macie gości jak tacy którzy na muzyce jacksona się wychowali to super, jak same babcie to lepiej nie

Gość gość
ale o co wam chodzi? fajny pomysł. zależy jakich macie gości jak tacy którzy na muzyce jacksona się wychowali to super, jak same babcie to lepiej nie

Gość gość

mam nadzieje, ze to zart. jesli faktycznie taki wystep bedzie to wszystko goscie beda mieli o czym mowic. poza tym, ze jest to obciach to przerywasz zabawe gosci.

Gość gość
Jeśli chcesz zrobić cyrk to spoko,tylko nie zapomnij o klaunach i małpach:):):)

Gość gość
w tym przypadku to klaun i małpa się chyba pobieraja...

Gość gość
Albo autorka naoglądała się tych hamerykanskich programach o slubach;) Tam jest dopiero totalny kicz......

Gość Karlin
Nie uwazasz, ze goscie lepiej zapamietaja Wasze wesele jesli bedzie dobra orkiestra, smaczne jedzenie, dobra atmosfera niz jesli beda zmuszeni siedziec i oglac wystepy jak w teatrze?! ;)

Gość gość
a może fire show?

Gość gość
Po co taki pierdoły na weselu?