Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolina1212

Master Kocher

Polecane posty

widziałam u znajomych fajne urządzenie - Master Kocher, chciałabym kupić. może ktoś też to urządzenie kupił i ma jakieś doświadczenie w gotowaniu na tym? podobno zdrowo i smacznie.

dla mnie widok mojego męża w kuchni - to widok bezcenny a stało się tak po zakupie urządzenia Master Kocher. gotuje, robi tosty dzieciom po prostu się bawi , i chyba dobrze, w kuchni. jedynie cena trochę wysoka, ale jak widać - opłacało się.

Gość gość
cześć Majkakot. warto kupić to urządzenie? naprawdę nic trudnego z obsługą? Czy pomoże mi w szybkim przygotowywaniu potraw?

Gość gość
My kupiliśmy na pokazie przed świętami - ciagle urzywamy jesteśmy zadowoleni szczególnie z tego, że wreszcie nie musimy odgrzewać na raty obiadu- gorąco polecam

Gość gość
- warto, szybko zrobisz obiad, śniadanie zawsze na ciepło dla dzieci, kolacja szybko i zdrowo - coż chcieć więcej? fakt, że cena może za wysoka, ale jak coś dobre to musi kosztować!!!! ale jest też dużo dodatkowych rzeczy. więc naprawdę polecam.

Gość gość
ta cena mnie stopowała , ale żona bardzo chciała to mieć, teraz wiem że to bł dobry zakup - czasami nawet sam kucharzę na tym kocherze.

Gość gość
Kocher jest idealny do odgrzewania mrożonych pierogów, bez tłuszczu tak samo jak placki ziemniaczane, króre zrobisz w dwie minuty.

Gość iwo23
Urządzenie jest super - bardzo nam się podoba, wszystko co na śniadanie, obiad i kolację przygotowuję w Kocherze. I do podgrzania, i do ugotowania - idealny. Super. Mam od niedawna - ale jestem zachwycona.

Gość Janusz Ostrowiec
Witam, czy ktoś z was spotkał się z urządzeniem ze strony www.mistrzwkuchni.pl??? Wyglada identycznie jak master kocher a jest sporo tansze ...

Gość gość
Nie wiem jak inne urządzenia tego typu. Pewnie są tańsze i droższe trudno tak po zdjęciach coś powiedzieć. Mamy master-kocher od jakiegoś roku i wszystko działa. Używany jakieś 5 dni w tygodniu.

Gość gość
to urządzenie ze strony mistrzwkuchni to zupełnie inny sprzęt - rodzaj grila - badałem temat przed zakupem M kochera - idea ta sama , ale materiały zupełnie inne - zwykły teflom, a jak na te materiały to cena i tak wysoka.

Gość gość
to zupełnie inne urządzenie- różni się nawet wyglądem.

Gość gość
alternatywa to multicooker phillipsa za niecałe 500zł

Gość gość
alternatyw jest mnóstwo i każdy może sam wybrać, ale trzeba zawsze pamiętać o jakości- co nie oznacza ,że philips to kiepska jakość - to urządzenie o zupełnie innym przeznaczeniu i parametrach- pozdrawiam.

Gość gość
no przeciez wiadomo ze to sie czasami no bez problemu uklada jak sie wie jak :) www.youtube.com/watch?v=GcQLwI_5Z4I

Gość gość
mój znajomy ma identyczny sprzęt z firmy silex, bardzo sobie chwali a zapłacił około 1000 zł

Gość gość
Witam - jakiś czas temu przed zakupem Master-kochera badałem temat- pisałem już o tym, ten silex to zwykła chińszczyzna- teflomowe płyty- poza tym, samym wyglądem i wielkością różni się od M Kochera, do złudzenia przypomina urządzenie mistrzwkuchni - myślę że to podróba, polecam sprawdzone oryginalne niemieckie urządzenie Master-Kocher - używamy już ponad rok - super sprzęt.

Gość gość
a czym pokryte są płyty master kocher? Przecież to też zwykły teflon!!!

Gość gość
to nie teflon - powłoka jest z greblonu, a same płyty wykonane są jako stop m in z tytanu i są grube- pozdrawiam

Gość gość
Greblon, to jest politetrafluoreten PTFE czyli teflon. Może się różnić od innych rodzajów "teflonów" mocowaniem na metalu ...

Gość gość
masz rację, ale nie do końca greblon jest odmianą teeflonu , ale w najlepszym wydaniu- natomiast w przypadku Master-Kochera najważniejsze są same płyty( stop tytanu) , anie ich powłoka.

Gość gość
ja tam nie wiem czy to taki czy inny materiał - pamiętam, że gość na prezentacji m-kochera mówił że to tytan i takie tam, ale jedno jest pewne prawie dwa lata ostro to katujemy - przynajmniej dwa razy dziennie coś robimy i płyty bez zmian cały czas dobrze działają i nic nie przywiera mimo to, że bez tłuszczu wszystko robimy - nawet jajka- więc na pewno to nie jest to co na patelniach tylko coś o wiele lepszego.

Gość gość
Master-Kocher to zarąbisty kombajn kuchenny- niepozorny, ale warty tej kasy- wreszcie placki ziemniaczane bez tłuszczu, zupa w 30minut , a np: sernik- 15 minut- gorąco polecam każdemu i przestrzegam prze podróbami.......- używam od tygodnia , a moi znajomi od roku- pozfdrawiam- zadowolona.

Gość gość
ja też przestrzegam przed podróbami- podszywają się pod markę M-Kocher- sam dałem się naciągnąć- miałem pokaz , ale nie kupiliśmy bo wyczytałem na forum tańsza ofertę - miało być to samo , zamówiłem cena ok 1800 - oczywiście to nie Master-Kocher - choć wygląd podobny- jak zaczęliśmy używać to okazało się to zwykłym opiekaczem nie wartym nawet 200zł- wszystko przywiera, kopci się jak nie wiem co- chciałem oddać, ale telefon nie istnieje - jak się zepsuje to to mogiła ... prawie dwa koła wyrzucone w błoto- aż wstyd się przyznać- nie warto ryzykować - lepiej kupować markowe urządzenia , a nie prawie takie same !