Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patelenka

Dieta Dukana Start

Polecane posty

Od dzisiaj zaczynam dietę Dr. Dukana. A więc łączmy się. Ktoś z was ma już doświadczenia związane z tą dietą? opiszmy tutaj swoje opinie, dowiadczenia. Mój cel to 53 kg, przy zwroście 165 cm i wieku 22 lata. Obecna waga to 72 kg. :-(

Gość gość
Chcesz być po tym chora to próbuj. Kazdy musi tego doswiadczyc na własnej skórze. Największe problemy mozna mieć z gospodarką hormonalną, zaburzenia miesiączkowania itp. Zaczynałam jako super zdrowa osoba, wzrost 174cm, waga 72kg, schudłam do 64kg ale zdrowie masakra.

Gość gość
gość powyżej ty zwykła kretynka jesteś. Jechałaś pewnie na samym nabiale przy kaloryczności 500-600, to się nie dziw, że miesiączkę straciłaś. Jak się chce szybko i dużo to tak jest. A ty Patelenka dołącz do jakiegoś wątku w dziale diety, a nie zakładaj tematu tutaj, bo ci się nie utrzyma.

Gość gość
nano srebro trzeba pic

Gość gość
Sama jestes kretynką! Jadłam jeden dzien bialka, drugi dzien bialka+ warzywa, nigdy nawet nie mialam 2 dni bialkowych pod rząd. Cala dieta trwala u mnie 3 miesiące.

Gość gość
po co niebezpieczne diety, rower a szczegolnie basen dobrze wage zbija.

Patelenka tutaj możne znajdziesz jakieś informacje dla siebie: Dieta DUKANA START 6 stycznia 2014r