Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoey84

Przedluzanie rzes przez dluzszy okres

Polecane posty

Gość zoey84

Bez zadnej przerwy przedluzam rzesy 2,5 roku metoda 1:1. Lecz od kilku uzupelnien zauwazylam, ze kosmetyczka dokleja do mojej 1 rzesy 3 sztuczne! Pewnie dlatego ze swoich mam juz malo i aby uzyskac piekny efekt dokleja 3 rzesy. Ostatnie doklejanie skonczylo sie opuchnieciem powieki, swedzeniem powiek (nawet w nocy robilam to nieswiadomie). Dzisiaj jestem 2 tygodnie po uzupelnieniu i nie mam juz prawie sztucznych rzes i wygladam tragicznie :( Oczywiscie kusi mnie by isc na kolejne uzupelnianie, ale rozsadek podpowida by zrobic przerwe. Co uwazacie? Czy przedluzanie rzes jest szkodliwe? Czy byc moze sama jestem winna, poniewaz przyczynilam sie do przezedzenia rzes? Czy jest ktos kto tak jak ja przedluza rzesy od ok 2 lat?

Gość gość
Jest, może nawet pół roku dłuzej. Mam podobne odczucia, choć nie jest aż tak źle. Jestem kilka dni przed uzupełnieniem, jeszcze trochę rzęs mi się trzyma, ale na pewno uzupełnienia są coraz rzadsze (bo coraz mniej mam rzęs własnych). Rozmawiałam o tym z moja kosmetyczką, ona nie widzi problemu. Chciałam zrobić przerwę, albo kupić odżywkę (o ile taka istnieje). Kosmetyczka nie widzi problemu (bo naturalne rzęsy też wypadają i odrastają nowe), ale wiadomo, że ona chce zarobić. Może ktoś inny coś doradzi, mnie też to bardzo interesuje.

Gość zoey84
Podobno odyzwka Revitalash jest rewelacyjna, ale zanim uzyska sie efekt to niestety trzeba dlugo czekac :(

Gość gość
Ale można ją stosować na rzęsy przedłużane, czy trzeba najpierw je zdjąć?

Gość zoey84
Mozna stosowac na przedluzane. Wejdz na ich strone revitalash.pl Moje 2 kolezanki stosuja ta odzywke i efekt jest super, ale dla mnie minusem jest czas oczekiwania na taki efekt bo zauwazalne rezultaty dopiero po miesiacu :(

Gość gość
Dzięki. Jak będę w domu to zajrzę. Jeszcze podpytam: dziewczyny stosują ją na rzęsy przedłużane? Jesli tak, to chyba się skuszę...

Gość zoey4
Stosuja na naturalne rzesy

Gość gość
Przedłużamy rzęsy od półtora roku tez zauważyłam ostatnio lekkie przerzedzenie ale nie jest tragicznie, nie mam zamiaru przestać przyzwyczaiłam sie do efektu Może zacznę używać jakieś odzywki

Gość gość
Przedłużamy rzęsy od półtora roku tez zauważyłam ostatnio lekkie przerzedzenie ale nie jest tragicznie, nie mam zamiaru przestać przyzwyczaiłam sie do efektu Może zacznę używać jakieś odzywki

Gość gość
faktycznie ciezka sprawa