Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy z układem pokarmowym

Polecane posty

Gość gość

Witam, mój problem to zaparcia na zmianę z biegunkami, a przy tym silne bóle brzucha, czasem doprowadzające do omdleń. Jestem leczona przez swojego lekarza na zapalene blony śluzowej żołądka Controloc'iem, na zaparcia dał mi Duspatalin (szkoda tylko, że nie pomaga). Nie wiem, co robić, ponieważ studiuję w innym mieście niż moja przychodnia i lekarz zalecił mi gastroskopię, chociaż sam przyznał, że to nie jest konieczne. Gdybym miała skierowanie, to czy mogę zrobić to badanie w innym szpitalu bądź przychodni? Nie mogę normalnie funkcjonować, ciągle żyję w stresie, że dopadnie mnie ta dolegliwość poza domem, a do łazienki daleko :D Może to trochę mało poważna choroba, bo w sumie nic mi takiego nie jest poza tym, co napisałam wyżej :) Czy któraś z Was cierpi na tą dolegliwość? i co robić? Może zmienić lekarza?

Gość gość
jejku, to masz na tle nerwowym a nie problem od zoładka mialam dokladnie to samo, podleczylam nerwy i wszystko minelo.. ps.leki bralam dokladnie te same

Gość gość
jejku, to masz na tle nerwowym a nie problem od zoładka mialam dokladnie to samo, podleczylam nerwy i wszystko minelo.. ps.leki bralam dokladnie te same

Gość gość

Gość gość

Gość gość
gastroskopie robilam, usg jamy brzusznej tez i nic nie wykazało