Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziulka123345

Moglabyć to implantacja

Polecane posty

Gość Madziulka123345

Witajcie ! Mam 20lat. 12 grudnia mialam okres czyli zaczelam nowy cykl,ktory przeważnie trwa 29-30dni. Z moich wyliczen wyniklo,ze owulacja nastapila 27grudnia czyli 15dnia cyklu. Przytulalam sie z narzeczonym oczywiscie bez zabezpieczenia 23,26,28 grudnia czyli te ostatnie dwa terminy podane byly dniami plodnymi.Obserwuje swoje cialo,organizm dlatego wiem,ze owulacja byla. Nigdy w zyciu nie stosowalam antykoncepcji w tabletkach,globulkach. 1-2stycznia czyli 20-21dnia cyklu wystapily u mnie krwawienia(CZY MOGLABYC TO IMPLANTACJA),ale nie takie jak na okres tylko skapsze byly to nikti krwi z bialym,gestym sluzem.Od tego czasu mam bialy sluz czasami zadki czasami gesty.Podkreslam,ze takie cos mialam pierwszy raz! Nie ma zadnych swedzen,pieczenia dlatego grzybice wykluczam. Objawy oprocz krwawienia i bialego sluzu to : -bol lewego jajnika a raz prawego -czuje sie od owulacji tak jak na okres,a okres mam dopiero dostac jutro -temperatura od owulacji waha sie miedzy 36,5 do 37,4 mierzona w pochwie. -wychodza mi zylki na piersiach po kompieli,a potem zanikaja. Nie wiem czy schizuje czy naprawde sie udalo.. 6grudnia robilam test z porannego moczu i test wyszedl negatywie,ale zdaje sobie sprawe,ze to moglo byc za wczesnie aby test wykryl hormon ciazowy.. Czy ktoras z Was tak miala?

Gość gosc232323232
Mam podobny problem Madziulka... Pomoze nam ktos?

Gość Madziulka123345
Sa tu jakies kobietki? ;(

Gość gość
Cóż. Albo poczekaj jeszcze i zrób kolejny test (kiedy ja byłam w ciąży, w trzecim tygodniu byłam u ginekologa i nic nie zauważył, ale miałam tylko badanie bez usg, dlatego dopiero w 6 tyg skapnęłam, że cos nie tak- wcześniej lekarz myślał, że to problemy hormonalne, przepisał mi nawet leki-a test wyszedł pozytywnie w sekundę). albo poczekaj jeszcze te parę dni, jak nie dostaniesz miesiączki zrób badanie na betę. Twoje szansę obecnie pół na pół- to może być ciąża

Gość Madziulka123345
Masz racje poczekam jeszcze z 4 dni i zrobie test z moczu. Nie płakałabym gdyby byla to dzidzia ;) Beta narazie odpada,za duze kolejki w laboratoriach i dluuugoo trzeba czekac.

Gość Madziulka123345
A jezeli to nie ciąża to skad te objawy.. Np.bol jajnikow? Mam czesto takie bole,ale kilka godzin max 1dzien przed miesiaczka,a teraz utrzymuja sie mi ponad tydzien ;/

Gość gość
Teoretycznie nieraz miewam takie rozchwiane cykle, że wydaje się niemal pewne, że ciąża- ból jajników, powiększone i obrzmiałe piersi, ogólne złe samopoczucie, brak miesiączki- a tu lipa, ciąży brak. A jak zaszłam w ciążę to właśnie przez 6 tygodni- prócz braku miesiączki, ale zawsze miałam długie i nieregularne cykle- nic nie czułam. Dopiero jak weszłam w 6 tydzień dostałam niesamowitych bólów żołądka, chodziła po lekarzach, bo się zwijałam, myślałam o najgorszym- a to ciąża była :) Tak więc różnie u ciebie może być, choć ciąży wykluczyć nie można. Powodzenia

Gość Madziulka123345
Nawet w lewym jajniku czulam takie jakby.. mrowenie.Czesto czuje i slysze jak mi "bulgota" w brzuchu.. Dzis nawet jakbylam glodna to bylo mi nie dobrze.Jak zjadlam sniadanie to tez bylo mi niedobrze dopiero po jakies pol godziny sie unormowalo. Nigdy tak wczesnie nie jem,jem zawsze pierwszy posilek kolo 11 zaczynajac od kawy. Pilam zawsze 2-3kawy teraz jedna ledwo,ledwo.. Nawet myslalam o wrzodach na zoladku. Mdli mnie od czasu do czasu,ale nie wymiotuje. Gdybym byla w ciazy byl by to drugi tydzien poczatek 3,nie za wczesnie na takie objawy?

Gość gość
Każda baba jest inna ;) Objawy ciążowe- mdłości, jajniki podejrzane, ale ta kawa najbardziej. Jak zaszłam w ciąże pierwsze niedocenione objawy, które dawał mi organizm to wstręt do kawy, papierosów i... wody mineralnej niegazowanej.

Gość Madziulka123345
Nie chce mi sie jesc caly dzien..brak laknienia,a jak zaczne jesc to nie moge przestac ;/

Gość Madziulka123345
Podobno na kilka dni przed okresem w pochwie jest sucho.. A ja mam caly czas uczucie wilgotnosci.Wczesniej czyli krotko po owulce sluz byl obfity teraz jest go mniej.

Gość Madziulka123345
Dzis w nocy powinnam dostać @-mam wilgotno,ale nie czerwono tylko bialo.. Juz od kilku dni. Temperatura powyzej 37 gdzie przed owulacja jak jest 36,2 to jest szczyt. Czy to prawda,ze jezeli nie jest sie w ciazy to tem powinna spasc na 2-3 dni przed @?

Gość Madziulka123345
Odpowie mi ktoś ? :(

Gość Madziulka123345
Bol brzucha jak na okres.. ;/ I biala,gesta wydzielina