Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nudnosci zawroty głoowy

Polecane posty

Gość gość

pomoocy !! :// w sylwestra miałam dni płodnei próbowałam z chłopakiem 1 raz sie kochac.. na rece miałamjego płyn preakulacyjny i on miał 2 gumki nie wszedł we mnie bo mnie bolało ale niechcąco dotknęłam swojeo miejsca intymnego ichyba swojego sluzu , boje siebo mi niedobrze ale zrobiłam 2testy i wyszły z 1 kreską ale zrobiłam je po tygodniu a test drugi był" do wykonania juz po 6 dniach od współzycia" a i tak był negatywny. ale ja nie współzyłam boniewszedł we mnie. pojechałam do lekarza i powiedział mi ze to wirus .. no okej, mija juz 2 dzien, brałam leki na przeziebienie i nadal mi niedobrze i kreci sie w głowie , po drugie boli mnie lewy jajnik i mam gęsty biały sluz , czy to ciąża ?? pomocy , proszę ;c !

Gość gość
dziewica w ciąży ale numer

Gość gość
też mnie to smieszy ale juz tyle sie naczytałam ze jest to mozliwe podobno ;o

Gość gość
halooo,, jest ktos kto cos doradzi??;c

Gość gość
gdyby wszedł w ciebie i tam skończył tak ! byłabyś w ciąży ale nie wszedł więc nie jesteś nie świruj

Gość gość
no to dlaczego mi niedobrze i nie dostaje okreesu :c podobno w sluzie przed dojsciem partnera tez znajdują sie plemniki które mogą sie połączyc z moim sluzem. dlateo "świruje"

Gość gość
?

Gość gość
Rozumiem że dotknęłaś członka przed wytryskiem a potem co zrobiłaś? Wkładałaś palce do środka czy jak? 2 gumki to o wiele gorsze zabezpieczenie niż 1. Test po 6 dniach od stosunku nie jest wiarygodny. Minimum to 14 dni.

Gość gość
ile razy bedziesz pytać o to samo?