Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

metalówaa1994

Czym jest dla was samochód

Polecane posty

Nie rozumiem dlaczego ludzie starają sie miec jak najnowszy i najbardziej prestiżowy samochód mimo iż stare auto jest jeszcze dobre. Przeciez to tylko dupowóz mający dowieźc z punktu A do punktu B a nie jakieś dzieło sztuki. Ja tam lubie takie stare, siermiężne samochody typu ten kwadratowy stary golf, albo trabant. Kiedyś sobie takie kupie i wyjade nim na miasto. :P

Odpowiedź jest prosta- ze względu na bezpieczeństwo, komfort i prestiż. A samochód też może być dziełem sztuki ;)

Gość gość
Witam ! Ja mam 20lat,od 2lat mam prawo jazdy i co wazne jestem kobieta. Jestem w posiadaniu Syrenki 104 :) Odnowiona tylko dla estetyki.

104 to ta z odwrotnie otwieranymi drzwiami? :) super, też bym chciała mieć taką. :) A skąd ją własciwie wzięłaś? bo w internecie strasznie drogie są takie auta.

Gość hankos
Jeśli tylko macie budżet to czemu nie, zobaczcie to - http://www.premiumselect.pl/volvo.html Lepiej kupić auto używane, wtedy po prostu koszt jest znacznie niższy, a jednak auto w dalszym ciągu utrzymuje ten sam standard.

Gość akimke
Frajda z jazdy szybkim autem :) Lubię swoje pierwsze autko d

Gość prawictwo pospolite 193
niczym nie jest bo nie mam prawa jazdy .. Poza tym auto mi do niczego nie potrzebne

Gość gość
ŚRODKIEM TRANSPORTU Powinien być ekonomiczny tani w utrzymaniu w miarę zrywny po mieście(lubię automaty-dawniej tyko nimi jeździłam ale w dzisiejszych czasach prawie wszystkie są awaryjne i nie ma nawet w czym wybierać)Auto musi być też bezpieczne w miarę -więc nie bite i nie uszkodzone. Powinno mieć kilka takich elementów które czynią go lepszym od innych i nie są to elementy ozdobne bynajmniej ale takie które 15letnie auto czynią lepszym od 5letniego na przykład-są takie czynniki różne;)

Gość gość
13:24 Nie wiem jak zamierzasz sie określać na polskich drogach gdzie radar kontroluje radar, ograniczenia do 30/h a policja poluje na twoje prawo jazdy!:D???? Określ się kim jesteś raczej!:D

Gość gość
Jak dla mnie auto to nie prestiz, ale za to narzedzie dajace niewiarygodne emocje, pozwala balansowac na granicy zycia i smierci dostarcza meeega adrenaliny. Jest czyms szybkim,niebezpiecznym i ekscytujacym. Stare czy nowe,male czy wieksze niewazne byleby mial nadmiar mocy.