Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem w ciąży

Mam 35lat a reakcja otoczenia na ciążę jakbym miała 15

Polecane posty

Gość gość
nie wierzę w te gadki ,jakie prostaki .

Gość gość
Przykro, że tak zareagowali. Ale Wy cieszcie się maleństwem. Życzę szczęsliwego rozwiązania!

Gość wkoqwpkdoj
w moim otoczeniu nikt nie rodzi teraz dziecka przed 35 rokiem życia

Gość gość
Gratulacje :-) Dziecko to prawdziwy cud i skarb, czas byscie się o tym przekonali. Rozumiem Twoje rozgoryczenie reakcja najbliższych, przykro ze rodzina nie potrafi cieszyć się z Wami, ale trudno. Sprobuj jakoś to przelknac j nie myśleć o tym. To nie jest warte teraz Twojej uwagi. Skup się na sobie i malenstwie. Życzę Ci z calego serca byś urodzila zdrowe dzieciątko :-) wszystkiego dobrego :-) uważaj i dbaj o Was :-)

Gość gość
ja mysle, ze ci ktorzy tu pisza o kasie to maja racje... szczegolnie w przypadku siostry

Gość Helenka L
Autorko, może gdyby Twoja rodzina wiedziała, że macie problemy i że przez wiele lat nie udawało się, to inaczej by na to patrzyli. Może myśleli, że to wasze widzimisie, że nie chcecie dziecka, bo kariera, bo później, bo pieniądze ważniejsze. A teraz pewno myślą, że na "stare lata" wam odbiło. Ale co oni myślą to ich sprawa. Ty dbaj o siebie i o Bąbla. Życzę Ci aby wszystko toczyło się pomyślnie a rozwiązanie było szczęśliwe:)

Gość gość
Gratulacje! A reakcją otoczenia się nie przejmuj! Teraz ty i maleństwo jesteście najważniejsi.,

Gość myślę że chodzi o pieniądze
Niestety, ale "jak nie wiadomo o co chodzi... to wiadomo o co" ;) Wiem, jak ludzie są pazerni i jak myślą. Sądzę, że siostra i szwagier już widzieli w przyszłości wasze dzieci właścicielami waszego majątku, a przynajmniej sądzili, że dzieci będą przez was jakoś sponsorowane w przyszłości, skoro nie macie własnych dzieci. Natomiast rekacja teściowej i matki może wynikać z zaściankowego myślenia właśnie, że jesteś już za stara na dziecko i to obciach Twoja ciąża.

Gość myślę że chodzi o pieniądze
Błąd oczywiście, miało być: "Sądzę, że siostra i szwagier już widzieli w przyszłości SWOJE dzieci właścicielami waszego majątku"

Gość gość
Temat 0/10. Albo marna prowokacja, albo jesteś z mega wiejskiego otoczenia. Przecież dziś większość ludzi, którzy do czegoś tam w życiu doszli ma 1 dziecko po 35. Kiedyś mieli po 30, ale teraz wszytko się przesunęło. Kiepsko ci wyszedł ten temat.