Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niemowle nie chce jesc

Polecane posty

Gość gość

Mój 9 mc synek nie ma wcale apetytu. Obecnie ma 74 cm i wazy około 8500. Cały czas karmię piersią w ciągu dnia odciągam i widzę ile wypija. Dzisiaj zjadł tak: 6-100 ml mleka 9 - kasze manne na moim mleku 100 ml + herbatka 150 ml 12:30 - kawałek rybki, pół ziemniaczka, kawałek marchewki i pietruszki 16 - przez sen 120 ml deserek nie, drugie danie nie, w nocy nie je, nawet tego co dziisja mu wcisnęłam by nie zjadł. Tak już od 3 tyg.;/

Gość gość
moze mu zeby beda wychodzic albo jakies bakterie w moczu?

Gość gość
zeby na razie nie ida tzn ma jeden tylko reszty nie widać, badania sa ok i krew imocz

Gość gość
a poza jedzeniem, jakies zmiany? moze skok rozwojowy, albo za bardzo go rozpraszaja inne "ciekawsze" dla niego rzeczy skoro badania prawidlowe. Jak przybiera?

Gość gość
pediatra... 99% olewa bo "tak ma byc" albo ze "foch" czy jakis podobny bzdet, gro nawet nie zleca badan

Gość gość
no zdarza sie w ogole sie tym nie przejmuj no facet moze ciebie potem latwo zostawic jak inna tez to bedzie robiuc tutaj sa takie przyklady 👄 www.youtube.com/watch?v=aHLH7L_I1wQ

Gość gość
Teraz zjadł 370 mleka z kaszka. Musiałam ba dwa razy grzac jakąś masakra. Byłam u lekarza mowi ze to normalne :/